Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház Dr. Csütörtöki Attila vélemények?
Mindkét gyermekem az ő segédletével született. Maximálisan meg voltam vele elégedve. Az első szülésemnél, az éjszaka közepén is bejött miattam, és végig nagyon kedves volt.
Terhesgondozás alatt is rendes volt, mindig mindenre odafigyelt, ha kérdéseim voltak, nyugodtan meg tudtam vele beszélni.
Ő a dokink, hozzá jártunk terhesgondozásra, és nála is szültünk a Jahn Ferencben! Nála jobb doki nincs a világon! Türelmes, megértő, kedves, 100%- ban odateszi magát! Mindenre odafigyel! Semmi sem kerüli el a figyelmét! Akármikor "zaklathatod" akármivel! A szakma zsenije!!
Imádom! Talán bele is szerettem kissé :)
Pénzéhes, a kórházban lévő vizsgálatért is 10e forintot kért. 28 hetes terhes vagyok, de még egy alapos ultrahangot se csinált. Vérzésem volt több alkalommal, nem foglalkozott vele. Link alak.
Nem ajánlom senkinek!
Ez nem igaz!!
A kórházi vizsgálatokért nem is kért pénzt!! Én volt mikor nem adtam, de ha volt pénzem és snem felejtettem elvinni magammal, akkor 2- 4 ezer ft- ot adtam a kórházban történő vizsgálatokért! Nagyon lelkiismeretes orvos! Nem link egyáltalán! Mindenre odafigyel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!