A Jahn Ferenc Kórházban a 12. heti UH hüvelyi vagy hasi?
Sziasztok!
Ma voltam a dokimnál és beutalót adott a Jahn Ferenc Kórházba a 12. heti UH-ra. (nyaki redő szűrés).
Túl sok jót nem hallottam a kórházról, úgyhogy elég félve megyek. Van valakinek ott tapasztalata?
Köszönöm a válaszokat!
Nagyon fontos, hogy ne használd a wc-t, ne fogdos össze lehetőleg semmit, mert nagyon sok a cigány és a takarítás nem megfelelő és az e.colit és a streptococcust igen könnyen megkaphatod ott.
Én az 1. babámnál jártam így, a 2-nál nagyon vigyáztam, fertőtlenítettem a kezem egyből, így nem is volt semmi gond.
Arra számíthatsz, hogy akinek ott van fogadott orvosa, azt előbb behívja a doki, már bent várja. Dehát ez mindenhol így van.
Szia
Nekem is a Jahn Ferenc-ben volt a 12.heti ultrahang és huvelyi volt, majd csak a 18.heti volt a hasi. A kornyezet nem tul biztato de a doktornő aki vizsgalatot végzi kedves na nem olyan nyálasan de egyáltalán nem lekezelő vagy bunko.
Sorszám nincs ugyhogy figyelj az érkezési sorrendre mert 2 oltozo van ha kijon valaki az egyikből rogton mehet be helyette valaki (nem szolitanak)ezért sokszor eléfordul hogy nem az megy be aki kovetkezne hanem aki kozelebb áll az ajtohoz.
36 hetes kimama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!