Budapesti KAÁLIBAn kit ajánlotok? Krizsa FErenc, Szmatona gábor, Kovács tamás, vagy Sajgó Attila?
Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 14:51
1/15 anonim válasza:
Krizsa Ferenc! Csak csupa jó dolgot tudok róla mondani. Mi is hozzá járunk, és hihetetlenül emberi, és állítólag nagyon jó szakember is. De igazából nagyon szimpatikusak ott a nővérek, és a dokok is. Tényleg azt érzed, hogy érted vannak. Sok sikert!
2/15 anonim válasza:
Kovács Tímea - bár, ő nincs a felsorolásodban. Nekem bevállt, első inszemre két babát "csinált"
3/15 anonim válasza:
Én Sajgó Attilához járok, és nagyon-nagyon szeretem!!!
4/15 anonim válasza:
Én is Sajgó Attilához járok és elégedett vagyok vele. Most készülök a harmadik lombikra. Én nagyon nehéz eset vagyok, ennek ellenére mindent megtesz, hogy segítsen!
5/15 anonim válasza:
Szia!
Én Dr.Kovács Péterhez járok, és nagyon elégedett vagyok vele. Kedves, igyelmes, ha keresem telefonon mindig visszahív. Csak ajánlani tudom, bár szerintem ott mindenki profi.
6/15 anonim válasza:
Én is Krizsa:D már második inszemire baba lett:) őt tudom ajánlani:D de amúgy meg ott mindegyik jó orvos:))) sok sikert!
7/15 anonim válasza:
Krizsánál sokan vannak ha nem akarsz mindenre sokat várni akkor ne menj hozzá.
8/15 anonim válasza:
Én is Sajgó Attilához jártam és nagyon szerettem.
27 hetes ikres km
9/15 Manka68 válasza:
Én is Sajgóhoz járok. Nagyon profi, és jó fej.
De szerintem ott minden doki a szakma csúcsa, nem véletlenül vannak ott. :-)
Válaszd azt, aki a legszimpatikusabb. :-)
10/15 anonim válasza:
Állítólag mindenki nagyon aranyos. Én Krizsa Doktorhoz jártam, és csak jókat tudok mondani. Hihetetlenül emberi, őszinte, lelkiismeretes. Fantasztikus ember. Nem kell nála sokat várni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!