Lehet más városban nőgyógyászhoz illetve kórházba menni? LENT!
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy terhes vagyok és sajnos nem tudom megtartani a babát. Nos a lakóhelyemhez legközelebbi kórház 20 km-re van de nekem nagyon sok problémám van azzal a kórházzal, lehetséges hogy ne oda menjek hanem 60 km-rel távolabb egy másik városba?Kösz, kérem mellőzétek a negatív kritikákat.2012. febr. 17. 10:27
1/5 anonim válasza:
abba mész amelyikbe szeretnél.
én hivatalosan borsodban lakom,oda tartozok,de tatabányán lakom (nincs itt még ideiglenesem sem),és ide járok sztk-ba.
tökmind1,legyen tb-d fizetve
csak háziorvosnál számit hogy hova tartozol
2/5 A kérdező kommentje:
köszi.
2012. febr. 17. 10:34
3/5 anonim válasza:
Szabad orvosválasztás van, oda mész ahova akarsz.
4/5 anonim válasza:
Bármelyik kórházba mehetsz, én úgy tudom. Csak ellőtte ne feledd, végig kell menni a procedúrákon. (elmenni a nődokihoz aki elküld a védőnőhöz, aki a családsegítőhöz, aztán vissza a védőnőhöz és a nődokihoz.)
5/5 A kérdező kommentje:
de akkor a nődokit meg a családsegítőt is elintézhetem ott neem?
2012. febr. 18. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!