Keményedésre szed valaki No-spát?
Tudom, hogy magnéziumot szoktak adni rá, de nekem kevésbé használ (eddig MagneB6-ot szedtem, most Megnerotot). Ma hogy ilyen hideg, szeles nap volt, egész nap totál feszes volt a pocakom... nagyon kellemetlen.
Múlt héten kórházban voltam részben más miatt, és napi 3x1 No-spát adtak a MagneB6 mellé. Nem tudom, végül mi segített, de addig a pár napig egyáltalán nem volt ilyesmi. - Igaz, a kisfiam 2 napig alig mocorgott, de Augmentint is kaptam közben bacifertőzésre (bár azt tovább szedtem és később már újra élénkebb lett).
Valaki tud erről valamit?
Szerintem senki se bírálhatja felűl azt az orvosi kezelést amit kaptál.
Neked egyéb próblémád is volt.
Nálam a magnézium, segített.
Nekem magnézium citrát golyókat írt fel a doki, ez gyógyszertári készítmény. Napi 3-szor 1-et.
Azt mondta, ha görcsöket éreznék( még az elején volt ez), akkor vegyek be No-spat vagy Troparint. Nálunk a kórházban fekvő kismamák is Troparint kapnak.
Ma töltöm a 25 hetet.
Amikor jobban keményedek, akkor egy MagneB6 ampullás oldatot szoktam bevenni, az viszonylag gyorsan csökkenti a dolgot. Csak elég tömény az íze, hiába rakom más folyadékba. :S
Akkor szerintem maradok a magnéziumnál és szükség esetén veszek majd be oldatot is. Gyógyszert tartósan nem akarok szedni meg kísérletezni sem vele.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!