Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Császározásnál bent lehet...

Császározásnál bent lehet veled a férjed végig? Semmit nem látsz az egész műtétből és nem is érzel?

Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 16:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A Klinikán szültem Debrecenben. Magára a műtétre nem jöhetett be, egy üvegfal mögött kellett várakoznia, ahonnan viszont engem nem látott, csak a doki hátát, aki műtött. Nem láttam semmit, mert a derekam köré betettek egy paravánt. Ahogy kivették a picit, megmutatták de nem foghattam meg. Amikor az örzőbe kerültem, hozták is be. Az egész császár nem volt több 15 percnél.
2012. febr. 15. 16:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja és persze nem éreztem semmit. Az érzéstelenítő hatását úgy ellenőrizték, hogy rámspricceltek vizet. Vagy forró volt, vagy nagyon hideg, azt nem éreztem. Ha nem érzed a hőfokot, akkor hat az érzéstelenítő.
2012. febr. 15. 16:23
 3/12 Disi ***** válasza:
100%
Én Szegeden szültem, ott nem lehetett benn. Mivel ez egy műtét én nem is tartottam furcsának, utólag hallottam csak, hogy van ahol beengedik. Látni nem látsz semmit, mert felraknak egy nagy lepedőt ami eltakarja, de érezni érzel. Nem fájt egyáltalán, inkább csak furcsa volt, én cibálást-húzogatást éreztem. Utána volt inkább rossz, hogy az érzéstelenítő deréktól lefelé kezd kimenni, tehát a fájdalmas részt kezded először érezni. De az sem fájt olyan rettenetesen az infúziónak köszönhetően.
2012. febr. 15. 16:27
 4/12 Disi ***** válasza:
100%
Én a babóm arcát megsimizhettem, addig feloldozták a lekötött kezem, viszont utána csak 6 óra múlva láthattam újra.
2012. febr. 15. 16:28
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Magánklinikán bent lehet, érezni nem éreztem, csak mintha rángatnák a hasam, azt is nagyon tompán.
2012. febr. 15. 16:28
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, offolok: a 3-as hozzászólótól kérdezném, h szegeden van katéterezés császár előtt???Meddig feküdtél?

Kedves kérdező, én 38hetes vagyok, jövőhéten lesz a császárom, ne hari, h belekérdeztem:)

2012. febr. 15. 16:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
szia.engem Nyíregyházán császároztak.bár nekem nem akart bent lenni a férjem,de ha akart volna csak üvegfalon keresztül nézhette volna végig.az egész műtétből te semmit sem fogsz látni,hiszen kb a mellednél tesznek majd fel egy lepedőt (ami olyan mint egy függöny,tehát nem látsz át rajta) .én csak néha kis bökdöséseket éreztem a hasamban,semmi mást.ami nem fájt,hiszen a gerincembe kaptam érzéstelenítőt ami a lábamig teljesen "lebénított".nem nagy dolog a császármetszés,ne félj tőle.nekem amikor kivették a babát a pocakomból,megtörölték és odahozták hogy adjak neki egy puszit.aztán elvitték és csak pár óra múlva hozták és letették mellém az ágyra.nagyon jó érzés volt
2012. febr. 15. 17:21
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi hogy én is belepofátlankodok a kérdésedbe:)

és az érzéstelenítő injekció? amit említetek a gerincbe:S, az nagyon fájt?

Én nagyon nagyon tűfóbiás vagyok:S

2012. febr. 15. 20:04
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem is éreztem, bár lehet, de amikor azt mondták, hogy nem lesz következő fájás, akkor alig vártam, hogy kapjam. A fájásnál biztos nem rosszabb.
2012. febr. 15. 20:09
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Én eleve EDA-t kértem, így már a legelején betették a kanült. Először adtak egy nagyon-nagyon vékony tűvel lidocaint arra a területre, ahova később bevezették. Nem igazán éreztem ezt a szurit sem. Később amikor hatott a lidocain kezdte el bevezetni a kanült. Hűvös érzést éreztem és pici szurkálásokat. Ez sem volt fájdalmas, inkább olyan "villámlós". Az egészben az a legnehezebb, hogy előre kell hajolni és domborítani (Már amennyire nagy pocakkal lehet) és nem szabad mozogni amíg kész nincs az egész. Nem kell félni a tűtől, én speciel nem is láttam...
2012. febr. 15. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!