Nagyon rövid babakocsit keresek újszülött kortól, van ötletetek?
Figyelt kérdés
Sajnos a liftünk csak 84 cm széles és rövid is,(lényegében egy keskeny csík, kicsi ajtóval) így csak az a szekér jöhet szóba, ami összesen 83 centi hosszú nyitott állapotban. Ráadásul olyan kellene, aminek teleszkópos a tolója, mert a férjem és én is elég magasak vagyunk...2012. febr. 15. 14:28
1/4 anonim válasza:
Nálunk is kicsi a lift. Espiro vector befér és nem mellesleg nagyon jó kis babakocsi! Imádom.
2/4 A kérdező kommentje:
Azt már néztem /mértem, 91 cm (papírja szerint csak 89) , szóval nem fér be :(
2012. febr. 15. 19:50
3/4 anonim válasza:
Nem tudni, milyet szeretnél? Újszülött kocsit, TS
rendszerűt, vagy mindegy, illetve anyagilag mennyire gondoltál?
Ennek nem állítható a tolója, de ki kellene próbálni élőben is.
vagy ez:
Hát elég kicsi a választék, sajnos. Sajnos a tolókar állíthatósága nagy kihívás egy kis kocsinál...Tényleg meg kellene néznetek személyesen őket.
4/4 A kérdező kommentje:
ez a quinny zapp nagyon jónak tűnik,
legkisebb, legkönnyebb és még autósüléssel is jó, köszi ezt megnézem célirányosan élőben
2012. febr. 16. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!