5 hetes és 5 napos vagyok elméletileg. Mikor menjek először orvoshoz? A héten ugye már nem túl korai? Szeretnék megbizonyosodni, arról hogy minden rendeben van.
Gratulálok! :D
6-8 hetesen ráérsz. Ha jövőhét közepén mész, már talán lesz szívhang is, de nem biztos.
6 hét 3 naposan voltam, élmény volt. :)
Igazából én már előtte 4 hetesen is voltam, de akkor még nem tudtam, hogy terhes vagyok, hanem csak rákszűrésre mentem, és mondtam a dokinak, hogy olyan mintha...megnézett és kiderült, hogy terhes vagyok, akkor már volt petezsák, úgyhogy már akkor látszódott valami. De persze utána 2 hét múlva visszahívott, hogy többet lássunk, úgyhogy a 6. hét után érdemesebb menni.
Szia!
Mindjárt betöltöd a 6 hetet, már nem korai, a napokban várható a szívcső beindulása, ha a hét vége felé mész uh-ra, talán már az is lesz. De nem kell megijedni, ha még nem. :-) Amiért ilyenkor szoktak menni, hogy jó helyen van-e a baba, az már látszik mindenképpen. :-)
Szia!
Engem szerdára hívott be a dokim.Akkor leszek 5 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!