Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik azok amiket feltétlen meg...

Mik azok amiket feltétlen meg kell venni a babának otthonra?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 15:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy hol laksz, de nálunk nagyon sok bababizományi van. Én bodykat 200-300ft-ért, rugikat 600-800ft-ért vettem. És gyönyörű minőségűek. Kisnadrágok is hasonló pár száz ft-os árban vannak, overall 2000ft körül. Én is csak kifogástalan minőséget adok a gyerekemre, de a bababoltos 4-5ezer forintosat szerintem pénzkidobás megvenni.
2012. febr. 14. 17:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem is volt listám a netről, azt szűkítettem le anyukámmal. A múltkor volt itt a védőnő, nem mondta, hogy hiányozna valami.

Én ez alapján írtam meg a saját listámat:

[link]

Megtehettük volna, hogy új dolgokat vegyünk, de szerencsére a nagyobb dolgokat kaptuk, vagy megvolt. A ruhácskák nagy részét turkálóban vettük, gyönyörű, hibátlan ruhácskák vannak, pár ezerért egy egész szatyorral jöttünk haza. A többi holmit, amit meg kellett vennünk, a Baby Centerben vettük (egyébként ugye drága). Nem adtam össze, de szerintem még 100ezer alatt vagyunk így (kiságy volt az enyém, pelenkázót és hordozót kaptunk ismerőstől, kiskomód volt). A Párom legjobban az új babakocsik árán akadt ki, mi ismerőstől vettünk egy 2funkciósat, alig használtan 15ezerért.

Tisztálkodószereket (a listán a babaápolás) nem vettem neki, azt nekem a védőnőm írta össze, hogy mit vegyek meg a patikában és szülés után a Párom mit írasson fel a gyerekorvossal.

Amit nem vettem meg, majd kiderül, hogy szükség lesz-e rá: mellszívó, tejtároló. Ja és sterilizálót sem veszünk, helyette jó egy új lábas, majd abban forraljuk a vizet. Légzésfigyelőt sem vettünk, mellettünk lesz, amíg pici.

Boldog Babavárást!

35h kismama

2012. febr. 14. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!