Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik azok, amiket mindenképpen...

Mik azok, amiket mindenképpen kerülni kell terhességkor? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hallottam olyant, hogy például fahéjat, cickafark teát nem szabad fogyasztani, mert attól elmehet a baba. Nem tudom, hogy ez mennyire igaz, vagy mennyire nem. De miket szükséges kerülni ebből a szempontból? Köszönöm a válaszokat!

2012. febr. 12. 10:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez fura, nekem érdekes módon jobban megjött a kedvem a fahéjhoz (müzlibe, kávé ízesítésére), mióta várandós vagyok, és semmi bajom/unk tőle. Kávét a hányinger miatt csak a 2.trimeszter óta iszom, azt is napi 1x, tejjel. Amit én hallottam, az valóban a különböző gyógyteák, és a nyers, pasztörizálatlan dolgok (ilyenfajta sajt, vagy pl tatár beefsteak), vmint olyan ételek túlzásba vitele, ami ilyenkor nem ajánlott. Pl nemrég olvastam, hogy a levendula sem nagyon "megengedett" ilyenkor, mégis egy Provance-jellegű étteremben csupa olyan ételt ettem, amibe volt, sőt, a hús sem volt teljesen átsütve.:S Szerencsére nincs bajunk, de azért nem árt az óvatosság. Viszont olykor kifejezetten jólesik 1 pohár kóla, vagy 1 deci bor!

24 hetes kismami

2012. jún. 9. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!