Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már több napja csak a háztartá...

Már több napja csak a háztartási kekszet tudom megenni reggelire. Elég ez?

Figyelt kérdés

Sajnos minden más kijön belőlem, ez az egyetlen étel, ami nem. kb dél után már tudok enni, de addig csak ezt. Küzdött valaki hasonlóval? Vagy lehet valami, amit még nem próbáltam enni?

7 hetes kismami

2008. ápr. 7. 09:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Sokan szenvednek és szenvedtek hasonlóval mint te is. Saja ez még eltart egy ideig. Próbálj enni vajas piritóst. A gyömbér üdítők, teák segitenek enyhiteni a rosszullétet, hányást.

Nekem a Jó hideg coca-colát ajánlotta a dokim mert az megnyugtatja a bélflórákat. Aztán ittam még Kinley gyömbért és minden nap 1 adag vanilia fagyi. Bennem ezek maradtak csak meg. A fagyizás után már mást is tudtam enni.

Üdv. 25 hetes kismama

2008. ápr. 7. 09:54
 2/3 anonim válasza:
Szia! Három lánykám van ,sajnos mind a hárommal igy voltam mint te nagyon sokat hánytam, végig ! Viszont most láttam,hogy vannak homeopátiás szerek,amik jók erre állitólag,probáld meg nézz utánna a netten,hátha bejön. Tapasztalatból mondom ha minden kijön ,bármit eszel ki fog jönni,sajnos!
2008. ápr. 7. 09:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Sajnos én is így voltam vele a 6. héttől a 10-ig, bár nem hánytam sokat, de egész nap émelyegtem, nagyon hányingerem volt. A pattogatott kukorica jót tett, sokat ittam, ált. a gyömbér ital is segített, kekszek, háztartási, Korpovit, pirítós kenyér, de volt,amikor semmi, akkor aludtam. Kitartást!
2008. ápr. 7. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!