(Kora) terhesen szabad háztartási tisztítószert használnunk, házi vegyszert, az árthat?
Figyelt kérdés
mint pl hypo, domestos, flóra szept...
ezeket ugyanúgy használhatjuk, s ugye közben belélegezzük...
Köszönöm
Ui: én sajnos elvetéltem, készülőnk hamarosan az újra próbálkozásra, s ez most jutott eszembe, ezt árthatott? én ugyanúgy takarítottam a flóraszepttel itthon a wc-t, kádat...
2010. júl. 9. 22:14
1/3 anonim válasza:
Szerintem jobb, ha elkerülöd az ilyen vegyszereket, mert esetleg okozhatnak gondokat (NEM feltétlen, de elöfordulhat) és jobb vigyázni.
2/3 anonim válasza:
Szerintem is hanyagold ezeket az erős vegyszereket, biztos nem tesznek jót, de nem hiszem, hogy a vetélésed ettől lett volna...és sajnálom.
Minden jót!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat meg azt hiszem azért egy gumikesztyűt is beszerzek majd ha csinálom mégis, akkor ne szívódhasson be a kezemben.
2010. júl. 10. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!