Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi tünet vagy csak...

Terhességi tünet vagy csak meg fog jönni? Lehet valahonnan tudni? :/

Figyelt kérdés

Jövő hét keddre várom, de már 2-3 napja nagyon meg vannak duzzadva a melleim, de nem túl kemények, kb. mint mensi előtt.. viszont tegnap nagyon érzékenyek voltak, ma már nem annyira.. Pár napja tompa fájdalmat éreztem az alhasamban, bár nem vagyok benne biztos, hogy pont a petefészkemnél..

12 napja volt egy aktusunk, amikor védekeztünk óvszerrel, de közben kiszakadt, időben észrevettük, így nem került belém sperma, de az előváladékot nem lehet kizárni. Ez a számított peteérésem előtt 2 nappal történt, ezért is vagyok nagyon ideges, nagyon fiatal vagyok még, nem szeretnénk babát. :/

Hajlamos vagyok bebeszélni magamnak a dolgokat, de most tényleg nem tudom, hogy valóban aggódnom kellene-e. Milyen jelekből lehet még tudni, hogy baj van-e? Tesztet még nem szeretnék csinálni, esetleg ha ne adj isten jövő héten nem jönne meg.. Köszönöm a válaszokat. :)

2012. febr. 10. 19:50
 1/1 anonim ***** válasza:

A terhesség elején és mensikor nagyon hasonlóak a tünetek, így nem lehet biztosat mondani.

Ha még soha nem feszült így a melled, ha még soha nem éreztél ilyen érzést a petefészkednél, akkor lehet terhes vagy, de lehet csak a félelem miatt érzel most ilyeneket.

2012. febr. 10. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!