Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kis mamák ti hogy álltok a...

Kis mamák ti hogy álltok a kozmetikai szerekkel, meg az illatosítókkal?

Figyelt kérdés
Ma reggel anyósom rám nyitott a készülődés közben.Rögtön el szörnyet az,hogy kenceficélem magam.Soha nem használok sokat,de valahogy nézzen ki az ember.Az ő állítása szerint nem szabad terhesség alatt ilyesmit használni,és még azt is hozzá tette,hogy az izzadásgátlót is hanyagoljam.Most tényleg öreg és hülyeségeket beszél vagy igaza van.
2012. febr. 10. 17:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Mindent használok ugyanúgy, mint eddig. Sohasem festettem magam túlságosan, de egy kis szájfénytől és púdertől biztosan nem lesz baja senkinek. Izzadásgátló nélkül el sem tudnám képzelni a napot. Hidratálókrémen és testápolón kívül túl sok mindent nem használok.

Én örülök, ha megdicsérnek, hogy csinos kismama vagyok. A férjem sem örülne, ha elhagynám magam a terhességem idején.

2012. febr. 10. 17:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én terhesség előtt is, és most is csak bevizsgált naturkozmetikumokat használok. Nem drágább mint a többi, de nem tartalmaznak mesterséges anyagokat, sznezéket, illatanyagokat, kőolaj származékokat stb. Ilyenek pl.a DM-ben az Alverde termékek vagy a Müllerben a Terra Naturi termékek.

Boldog babavárást: 34 hetes kismama

2012. febr. 10. 18:03
 3/6 A kérdező kommentje:

Teljesen egyet értek veled.Csak tudod anyos öreg és néha mondhat igazat,de csak néha :)Egyébként én sem örülnék ha igénytelennek tartanának.Én is szeretem ha csinosnak tartanak.

Tényleg nem szeretnék lemondani ezekröl a dolgokrol:(

2012. febr. 10. 18:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Amit én használok!

Alapozó,kis púder szemceruza,és a szemöldököm festem!Valamint izzadásgátló és parfűm!Másidk lányom várom,és pont azért sminkelek (szinte minden nap) mert utána nem nagyon fogok egy darabig!Az elsővelis így volt!MErt folyton cuppogta az arcom...Így inkább nem tettem magamra semmit,ne Ő egye le!:)Így kishasználom amíg lehet,utána kb 10-12 hónapig úgyis mellőzöm ezeketmegint! :)

Még a pocakomatkenem!Jaés a körmöm is lakkozom! :)

2 éves kislány és 27 hetes pocakcsajszi anyuja

2012. febr. 10. 18:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Terhességem előtt sem használtam semmilyen krémet, sem testápolót, semmit. Festékekből is csak a szemceruzát és szemhéj festéket.

Terhesség alatt is, sőt még szülés után a kórházban is használtam. A reggeli vizitet el sem tudtam volna képzelni szemfestés nélkül.

Ami az izzadásgátlót illeti, azzal bajban voltam. Ugyanis végig terhesség alatt soha semmi bajom nem volt, hogy hányás, émelygés, stb. de az egy izzadásgátló illata mindig felfordította a gyomromat. Ezért pici kölnit használtam mindig hónaljra is.

2012. febr. 10. 18:14
 6/6 anonim ***** válasza:

En ma nem vagyok kismama, de ketszer voltam es hasznaltam mindent. Izzadasgatlot, parfumot, arckremet (tobbet is), tisztitot, borradirt, testapolot ritkan, mert azt utalom. Illatos tusfurdoket, habfurdot, ha epp kadban furodtem. Smikeltem is rendszeresen, a szememet szoktam csak.

Sot, en speciel festettem is a hajamat.

Engem ez a tema egyaltalan nem kavart fel, nem aggodtam miatta es a kovetkezo terhessegem alatt sem fogok. En inkabb neztem azt, hogy mit eszek meg, a minosegi etkezesre odafigyeltem, arra alapban is odafigyelek, sportolok rendszeresen, egeszseges vagyok. A kozmetikumoktol nem felek, jol esik ezeket hasznalni.

A sogornom peldaul parfumot nem hasznalt terhesen es illatosabb tusfurdot sem, mert egyszeruen rokazott az ilyen illatoktol. Mason sem tudta elviselni, a 20. hetig tomegkozlekedesen is rendszeresen hanyt, ha parfumfelhobe botlott. De ez mas tema.

2012. febr. 10. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!