Kozmetikai kezelés árthat a babának korai terhesség esetén?
A kezeléstől függ. Egy vitaminos, hidratáló krémes masszázs nem árthat. Tőlem volt, hogy uh kezelés előtt megkérdezte a kozmetikus, hogy terhes vagyok-e, gondolom ez akkor nem javallott. Én már találkoztam több kismamával a kozmetikusomnál egyébként.
Mire gondoltál konkrétan?
Én pont ma megyek kozmetikushoz, akinek mondtam, (bár látta is rajtam mivel már 23 hetes vagyok)hogy terhes vagyok. erre mondta semmi gond, ő tudja, hogy milyen krémeket és kezelést (gépi) lehet ilyenkor alkalmazni. Így nem aggódom egyátalán, Szerintem te is nyugodtan mehetsz, csak mondd neki, hogy babát vársz.
Jó egészséget!
Szia!
Kozmetikával kapcsolatban én csak annyit tudok, hogy minden nap A-vitaminos arckrémet nem szabad használni mert az retinol formában tartalmazza az A-vitamint. És csak béta-karotin a terheseknek megengedett!(ez a A-vitamin másik formája)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!