22hkm, jobb oldali bordaív fájdalom? Tapasztalat?
Sziasztok!
22 hetes angliai kismami vagyok és már 5 napja nagyon éles, szúró fájdalmat érzek a jobb oldali bordaív alatt ( a mellem alatt a gyomorszáj felé) (állandó a fájdalom, ha megnyomom akkor nagyon fáj).
Ma voltam dokinál, azt mondta LEHET az epém az.
Írt fel antibiotikumot, ha pénteken is fáj irány a kórház.
A kérdésem az lenne, hogy volt-e valaki hasonló helyzetben? Mitől lehet? Mi vár rám?
A válaszokat előre is köszönöm!
Nyomhatja a baba is a bordádat, de lehet akár HELLP-szindróma is. [link]
Nem akarlak ijesztgeti, de érdemes komolyan venni.
Olvastam erről.. :( remélem nem HELLP.. mindenesetre nincsen fehérje a vizeletben és a vérnyomásom is rendben van.
A baba ilyenkor már "felérne" egészen addig?
Szia!Nekem a bal oldali bordaív alatt fájt nagyon, egészen a 14.héttől kb. 16- 18. hétig.
Az orvos azt mondta diétázzak, kicsit furcsállottam is a dolgot, a védőnőt is megkérdeztem ő szerinte a bordaközi izmok nyúlnak, feszülnek, ami teljesen természetes. Utóbbinak adok igazat, mivel viszonylag elég hamar kiemelkedett a medencéből a pocim ezért volt ez a korai fájás.
Minden jót!
27 hkm
Köszönöm a válaszokat!
Azóta bementem a kórházba, hogy kivizsgáljanak.
Vettek le vért, az rendben volt, majd 2 hét múlva lesz ultrahang hogy ellenőrizzék nem epekő-e.
A fájdalom már egy hete tart :( az antibiotikumot pedig már nem kell szednem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!