Gyomorszáj környéki fájdalom? Elég sűrűn! 14+5 hkm vagyok! Mitől? Mit tegyek, hogy jobb legyen?
Szia!
Milyen jellegű a fájdalom? Ég a gyomrod?
Azt hiszem értem. Rosszabbodik, ha tele van a gyomrod, vagy épp nagyon éhes vagy? Mert akkor lehet, hogy savasodsz, nekem is a tizenpáradik héttől van. Még akkor is szokott nyomni/égni, amikor rossz pózban vagyok, és nyomom.
Próbáld ki a Salvus vizet. Mikor jön ez az érzés, jól lehűtött Salvusból igyál 3-4 kortyot lassan, ha savas baj van, azon segíteni fog! Gyógyszertárban kapható, egy üveg kb. 600 forint.
Remélem segíteni fog!
Jó éjt :) És persze boldog babavárást :)
Próbáltad esetleg kiszűrni,hogy milyen ételeknél érzed ezt?Zsíros,tejszínes ételek után akár epegond is lehet.Én már epekövekkel kezdtem az első terhességemet,a középső trimeszter míg a baba fent volt és nyomta az epehólyagot rengeteget görcsölt.Olyan érzés a gyomorszáj környékén mint egy nagyon erős izomláz,nekem átnyilalt mindig a hátamhoz is,tehát keresztül át fájt.Ha begörcsölt,akkor pedig alig kaptam levegőt.
Epediéta,de nem sokat segít,mert a végén még a víz is rossz volt.A 2.baba előtt kivetettem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!