Mikor fogom érezni a baba mozgását és mikor tudom meg a nemét?
A baba mozgását bármelyik pillanatban megérezheted, bár ez nem egy határozott mozdulat szokott lenni, inkább egy erősödő folyamat. De még 22 hetesen sincs későn, ne félj, ha nem érzed.
A nemét 16 hét után tudják megmondani, a 18 hetes uhon kérdezz rá, ha úgy fekszik, megmondják, de a baba is kell hozzá.-)
Türelem.)
Én a 30.héten tudtam meg,hogy kislány,és az első mozgásokat már a 15. héten észleltem,majd a 17.ig semmi,aztán egyre gyakrabban,de mindennapos rendszerességgel csak 19-20. hét környékén.Sok olyan mozgása volt,amiről nem tudtam eldönteni,hogy ő vagy nem ő,aztán később kiderült,hogy ő az:)Férjemnek a 21. héten tudtam megmutatni,amiből ő csak enyhe lüktetést érzett.Bezzeg most:)
A bőröd a növekedéstől feszül,és még fog is.Próbáld meg magas E vitamin tartalmú olajokkal kenni.(pl:szőlőmag)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!