Állatok veszélyesek lehetnek a terhességre?
Egy szóval sem hivatkoztam a nagyanyánk idejére....
Sziámim van, nem megy az asztalra. Étkezéskor van külön terítő, amit felteszek, a konyhapultot meg a macska nélkül is fertőtleníteném, mielőtt neki állok kaját főzni. Mire meglesz a baba, kész lesz a ház. Ez tényleg a mi döntésünk. Érdekes, hogy arra senki nem reagált, hogy a 3 toxo eredményem mind negatív....Akkor valamit mégis jól csinálok...Amúgy ha valaki fertőződik, akkor sem biztos, hogy át jut a placentán. A macska nem nyalogat, a sziámi sem olyan. Mindenkinek vannak elvei, én ezt gondolom, hogy attól, mert babát várok, nem kell üvegburában megélnem a terhességet. Úgy gondolom, hogy a szakmámból kifolyólag rendelkezem annyi tudással és tapasztalattal, amitől nem csak ugyurubugyuru állattartó vagyok. Ez is egy döntés. A tiétek is az. Én nem paterolom el otthonról. Számtalan olyan kisgyereket ismerek, aki ekcémás, asztmás és csak az állatkertben látott állatot, padlófűtésről ne is beszéljek .... Az infók ismeretében mindenki úgy dönt, ahogy jónak látja. Én szakmai tanácsot kértem, állatorvos, körzeti orvos, szülész és ezek ismeretében döntöttem így. Nem a fórumon kértem tanácsot. Ha valaki ezt teszi, akkor leírom, hogy én mire jutottam. A felelősség az övé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!