Mi van olyankor, ha az emberről kiderül, hogy veszélyeztetett terhes? Mert én szeretem a munkámat, nem is megerőltető, és nem szeretnék októberig otthon ülni.
Figyelt kérdés
Mondjuk még nem állapította meg az orvos, de mostanában sűrűn fáj a hasam, és nehezebben mozgok, pedig még csak a 4. hónapban vagyok, holnap megyünk párommal terhesgondozásra.2009. jún. 2. 12:26
1/3 anonim válasza:
Az otthon-űlés Nekem Boldog Babavárást jelenett...
Jöttem-mentem,s élveztem minden percét annak,h Pocaklakónk van:-)
Én a 4.hónaptól nem dolgoztam.
Jó volt akkor felkellni,s lepihenni,mikor kedvem tartotta amit egy munkahelyen nem igazán tehetsz meg...
Csodás állapot Babát várni:-)))
2/3 anonim válasza:
Én szinte az első pillanattól itthon vagyok veszélyeztetett terhesként.Néha nagyon unom magam és hiányzik a munkám,de nem bírtam egy egész napot végig ülni,és a munkám is stresszes.Mondjuk néha nem is bántam,hogy lefeküdhetek,amikor csak akarok.
3/3 anonim válasza:
Hát, nagyon nem tudsz mit csinálni. Vagy kockáztatsz és dolgozol tovább (ha egyáltalán tényleg kiderül a veszélyeztetettség), vagy hallgatsz a dokira, és pihenőre vonulsz. Esetleg megosztod a hetet, vagy rövidíted a munkanapokat, ha lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!