Mitől kezdhet el nyílni a méhszáj?
Nálam is ez van, a 34. héten vagyok, én fekszem, van egy háromévesem, a férjem, szüleim segítenek, napközben bölcsiben van. Mivel nem voltak görcseim (ez az egyik lehetséges ok), tehát feltehetően nem ettől nyílt meg, így több válasz lehet: valami fertőzés (ezért most antibiotikumot kell szednem, plusz hüvelykúpot) vagy kötőszöveti gyengeség, és a növekvő baba nagyon nyomja már a méhszájat. Emiatt kell feküdni, hogy vízszintben ez ne érvényesüljön. REmélem kihúzom még pár hétig.
Kérdés : akit szintén felvésre ítéltek: ti is szédelegtek ha felkeltek? ÉN fekete pontokat is látok, pedig a vérnyomásom normális.
Sokszor a kemenyedesek nyitjak a mehszajat, ez mehosszehuzodast jelent, tulajdonkeppen vajudas kozben is ezek nyitjak a mehszajat.
Sok esetben pedig izomgyengesegrol van szo, ezen belul tobb variacio is van: alapban gyenge a mehszaj izomzata es mar kora terhessegnel nyilni kezd, vagy nem annyira gyenge, de nem is eleg eros es csak elorehaladott terhessegnel kezd nyilni a terhelestol.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!