Mi lehet ez? Megijedtem, ma reggel óta elég magas vérnyomást mérek.130-140/80 körülit. De már egy csomószor néztem, és ilyen magas, mi lehet?
Nekem szinte végig 140-150 volt a vérnyomásom.Egészséges lett a babám!! Sok mindentől lehet magasabb,ittál ma elég folyadékot?
Ne aggódj az sem jó.Azért beszélj a dokiddal vagy a védőnővel!
Szia!
Először is nyugodj meg! Nekem a 28.héttől volt 140/90 a vérnyomásom, de csak dokinál:) Itthon mindig inkább alacsony. Gyógyszert nekem sose adtak rá. Mikor szülni mentem 165/130 körüli volt a vérnyomásom! És simán szültem meg a kislányomat, vajúdás alatt már lejjebb ment. Biztos nincs baj, de azért holnap úgyis megemlíted a védőnődnek, gondolom...
Boldog babavárást!
4,5 hós anyuka
Köszönöm nektek a gyors válaszokat, aranyosak vagytok.Most is megnéztem, 139/75.CSak eddig itthon max. 120 volt, meg inkább alacsonyabb, most meg.Lehet hogy már az idegességtől, már félve kapcsolom be a mérőt.Eddig nem volt fehérje a vizeletemben, meg nem is híztam rohamosan.
Inkább szednék rá valamit,csak ne legyen baja a babának, őt féltem.Köszönöm a válaszokat.
Minden jót nektek.Ja majd persze holnap megbeszélem a védőnővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!