Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek van/volt álomkór délután...

Kinek van/volt álomkór délutánonként a 14-ik hétben?

Figyelt kérdés
Ennyi idős kismama vagyok.Én állandóan aludnék délutánonként. Az oké,hogy eleinte fárad voltam,de még most is? Lassan kezdem jobban érezni magam,de ez az álmosság már az agyamra megy. Van ezzel más is így? Köszönöm.

2012. febr. 7. 14:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Én így voltam. Kb. a 16 hétig voltam nagyon álomkóros.

Aztán elmúlt. Utána jött az aktív időszak, olyan voltam mint egy tornádó, és mellette elkezdtem rosszul aludni...Na de az is elmúlt idővel. :)

2012. febr. 7. 14:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Ismerős ;)! nekem mondjuk sokáig feküdnöm kellett, eleinte azt gondoltam, azért vagyok fáradt még most is, mert "hozzászoktam". De már 17 hetes vagyok és már 3 hete nem fekszem, mégis maradt az álomkór. Bár nem akarom elkiabálni, úgy érzem, ezen a héten egy kicsit mintha kevésbé lenne jellemző...
2012. febr. 7. 14:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Rajtam is legalább a 14. hétig rajtam volt az álomkór, állandóan tudtam volna aludni, amint leültem, már döltem is el, és nem tudtam nyitva tartani a szemem. De szerintem 1-2 hét múlva ez nálad is el fog múlni, utána aktívabb leszel. Legalábbis nálam így volt. És sokszor most is kitart ez az aktivitás, most már inkább csak a derékfájás befolyásolja a mozgékonyságomat.

28hkm

2012. febr. 7. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!