Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok, és a 2...

7 hetes terhes vagyok, és a 2 éves fiam (véletlenül) de teljes erővel belerúgott az alhasamba. Lehet baj?

Figyelt kérdés
Azóta (1 órája) még érzem egy picit de nem görcsölök, csak sztem az izmok ahogy eleve nyúlnak, most ezt gondolom még inkább érzékennyé tette. Nyugtassatok meg, hogy ilyen koraterhességben -ha amúgy minden ok- ez nem okozhat semmit.. Mi lesz majd így később? Pár nap múlva megyek amúgy dokihoz is, még csak a megállapításra.
2012. febr. 7. 10:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nekem is belerúgott párszor a kétévesem a hasamba, az első trimeszterben.Nem lett tőle bajom.

Ha nincs vérzés, görcs, akkor biztos nincs baj.

39 hetes km

2012. febr. 7. 10:47
 2/12 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy semmi baja nem lehet, annyira védve van még. De vigyázz magadra, szokd meg, hogy védeni kell a pocit a nagytól.
2012. febr. 7. 11:04
 3/12 anonim ***** válasza:

Mi még nem tudtuk,hogy terhes vagyok a második lányunkkal,nyaralni voltun a nyáron és ping*pongoztunk a párom meg teljes erőből nekem szaladt hátrafelé!A pocakom aljáhor ütődött a feneke!Még viccesen mondtam is (mert abban a hónapban nem is reménykedtünk)hogyha van bent valaki,most tuti nem esett neki jól,és kiköltözik!

Hát akkor 4,5 hetes terhes voltam,és már 27 hetes vagyok!Szóval minden ok velünk is!Ha nincs vérzésakkor semmi baj!Szerintem nem lesz!

2 éves kislány és 27 hetes pocakos

2012. febr. 7. 13:15
 4/12 anonim ***** válasza:
31%
Ha teljes erőből belerúgott akkor nem lennék túl nyugodt, mennék egy uh-ra máris!!
2012. febr. 7. 14:47
 5/12 anonim ***** válasza:
Semmi baj nem lesz nyugi,mert nagyon pici még és jól védve van a pocakban. Én is kaptam a fiaimtól kis rúgásokat,csapásokat,akaratlanul persze. És semmi bajom se lett. 13hkm.
2012. febr. 7. 14:48
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Holnap megyek egyébként a dokihoz, majd megírom, mi volt!
2012. febr. 8. 12:46
 7/12 A kérdező kommentje:
Na sziasztok! Gondoltam megosztom Veletek a hírt, hogy hazajöttem a dokitól, és minden rendben, sőt, olyannyira, hogy ketten vannak!!!! :)))) Bár a "B" magzatkám kisebb, és vmi nagy szikhólyag veszi körül, ami miatt az orvosom szerint nagy valószínűséggel fel fog szívódni, de mivel mindkettőjükben hallottunk szívműködést, még "nem mond le róla", 3 hét múlva tud biztosat mondani... Hú, hát kisebb sokkot kaptam!:)
2012. febr. 9. 11:54
 8/12 Atroposz ***** válasza:
Gratulálok!
2012. febr. 9. 12:35
 9/12 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :) A ping-pongos anyuka! :)
2012. febr. 9. 12:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Húúúha!Eeeeez igen!Gratulálok!

Nekem meg szorítanátok?Holnap reggel megyek szülni.Sík ideg vagyok.

2012. febr. 9. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!