Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes vagyok, kb 2 hete...

17 hetes vagyok, kb 2 hete érzem a babám mozogni. De tegnap nem nagyon éreztem, amikor már érzem mozogni, onnantol kezdve minden nap kell hogy érezzem?

Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 07:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem, kb a 20. hétig ez simán belefér.

Nekem is lustibb volt picit tegnap, pont arra gondoltam, hogy ha most, mikor már 33-34 cm-es, ilyen kis finoman érzem a mozdulatait a pihenősebb napjain, akkor mennyire nem csoda, hogy 17-18 hetesen volt olyan, hogy 1-2 napig szinte semmit nem éreztem. :) Pedig tud ő már olyanokat rúgni, hogy egész nap csak hullámzik a hasam, meg púpok vannak itt-ott: mégis néha hátrafordul (ilyenkor nagyon tompák a rúgásai), és csak finom mozdulatokat érzek, meg néhány erősebbet.

Semmi baj nincsen minden bizonnyal, egyél egy kis csokit, feküdj a hátadra, és be fog indulni! :) Ha nagyon aggaszt,ugorj el a védőnőhöz megnézetni a szívhangot.

2012. febr. 7. 07:57
 2/3 anonim ***** válasza:
(Mármint nyilván nem mindenkinél a 20. hétig, az orvosom szerint az első határozottabb mozdulatok, plusz 4-5 hétig belefér, ha nem érzed minden nap, onnantól jobb azért, ha naponta bejelentkezik. Ez nálad ugye a 20. hét. :)) Előző voltam.
2012. febr. 7. 08:03
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

èn úgy tudom a 24-ik héttöl kell minden nap érezni, elvileg 12 óránként minimum egyszer mozgásokat.

én ezt úgy figyeltem, hogy reggel érzem-e, majd délután.

ha pl egész délelött nem jelentkezett akkor egyszerüen ettem édeset, leültem, elfeküdtem és figyeltem. ugyan ez délután ha délután nem éreztem akkor este fele ezt megtettem.

most 19 hetes vagyok és nekem is volt hogy napokig szinte nem is éreztem, majd meglepödtem mert hétvégétöl elég erösen érzem már.

2012. febr. 7. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!