Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miert csak az egyik oldalon...

Miert csak az egyik oldalon erzem a babat mozogni?

Figyelt kérdés
Mindig a jobbon, a balon nem emlekszem, hogy ereztem volna...
2012. jan. 24. 23:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Mennyi idős a baba?

Lehet, hogy úgy fekszik, hogy a másik oldalfelé a háta, popsija van, azt nem lehet annyira érezni. :)

2012. jan. 24. 23:16
 2/8 A kérdező kommentje:
21 hetes vagyok. Es nem cserel helyet?
2012. jan. 24. 23:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is sokat a jobb oldalamon érzem mozogni! A balon szinte soha.

28 hkm.

2012. jan. 25. 00:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kb egy hete beállt úgy, hogy a feje a májamban van :) a lába meg a húgyhólyagomban (láttuk UH-n). Ebben a pózban rugdos és üt, amit gyakorlatilag 2 helyen érzek. Nagyon nem bánnám, ha valamerre elmozdulna, mert vagy feszít, vagy pisiltet :) de neki így kényelmes.

27 hkm.

2012. jan. 25. 07:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Én 32 hetes vagyok és az én babám is a jobb oldalamon érezte jol magát mindig is. A kis lábát meg mindig kidugja az oldalamon, ott ahol egy pici uszógumim van. Mindig azt hiszem, hogy ott akar kibujni, teljesen el torzitja a hasam olykor. És olyan mintha a hátamra akarna átt menni. Nagyon vicces mert a hasam is féloldalas ez álltal. Azt szoktam mondani, hogy csak jobb oldalt vagyok terhes.
2012. jan. 25. 08:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig a jobb oldalamon volt. A 30. héten befordult fejjel lefelé és onnan nem is mozdult el a szülésig.
2012. jan. 25. 11:07
 7/8 limaia ***** válasza:

nekem is csak a jobb oldalon van a babám mindig,az elejétől fogva.át sem megy a másik oldalra.de biztos ő ott érzi jól magát.

38+6 h km

2012. jan. 25. 13:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Rendesek vagytok.. Ezek szerint minden baba a jobb oldalunkat szurja.... :)
2012. jan. 25. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!