Surgos, gyors valaszokat legszi?!
Baratnom hamarosan szulni fog, es azt szeretne ha en lennek bent mellette, mert a baratja fel es undoritonak tartja. Na mindegy nem is ez a lenyeg. Hanem az hogy 32 hetes kismama vagyok. Szabad bent lennem? Nem fog megviselni?
Felek nehogy beinduljon a szules az izgalmaktol?
Nekem meg boven van idom.
koszi a valaszokat
Én a te helyedben nem mennék be!És ha tényleg a nagy izgalomtól beindul a szülés!
Vagy esetleg olyat csinálj hogy még a vajudás van (és a korházban lessz)Adig bemész vele de szrintem ha jön a baba menj ki vagy nem tudom de...
Háth gondold át jól!
koszi a valaszokat
nem tudom mitevo legyek, hisz ha en nem megyek be, akkor egyedul lesz, es fel egyedul lenni
igazabol birom az ilyeneket, mivel nover vagyok, de kismama is egyben
sztem ne menj be. nem egy leányálom még végignézni sem a szülést,vajúdás meg eltarthat 1 napig is. neked nyugalom kell,barátnődnek meg kell értenie. és: lehet h rémisztő lesz pár dolog,erre van szükséged? ugye nem :)
a pasija meg mitől undorodik?? a kitolásnál nem kell ottlennie! jól vágnám pofán!! barátnődnek azzal segitesz ha keresel neki gyorsan egy szimpi szülésznőt,aki ottmarad vele végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!