Adnátok tanácsot?

Figyelt kérdés
15 hetes vagyok és görcsöl a hasam.Mitől lehet esetleg szél?Mit tegyek ügyelet?Vettem be magne b 6 -ot.
2012. febr. 5. 19:27
 1/9 anonim ***** válasza:

Mennyire görcsöl?

mert örcsölgethet, elmúlt a magnéziumtól? vegyél be még egyet ha nem segít vagy iszonyatosan görcsöl akkor ügyelet, de csak fájdogál akkor 2 magnéziumnak hatnia kell.

2012. febr. 5. 19:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,még nem rég vettem be várok 1 kicsit.Ha még fájni fog veszek be még 1 -et.
2012. febr. 5. 19:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet, h az idő miatt, de ma nekem is sokat görcsölt a hasam és nem a széltől, már meg tudom különböztetni, második baba. Én is 15 hetes vagyok. Vettem be 2 db 250mgos Mgot és hatott, bár éjjelre lehet veszek be még egyet.
2012. febr. 5. 19:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Most egy kicsit megnyugodtam.Nem azért mert te is görcsölsz,hanem mert akkor nagy gond nem lehet :) Már tapasztaltabb vagy mint én,nekem még az első babám,és nagyon féltem :)
2012. febr. 5. 19:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Esetleg egy kellemesen meleg fürdő is segíthet ilyenkor, ellazít. Máskor ha görcsölsz, azt is érdemes lehet megpróbálni a magne b6 mellett.
2012. febr. 5. 20:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem is első baba, és ilyenkor még többet görcsöltem, mint most 21 hetesen, de mostanra sem múlt el. Tágulunk, ahogy azt megköveteli a pocakbérlő : )

(Ha esetleg vér is társul mellé, ne írogass nekünk, irány az ügyelet!)

2012. febr. 5. 22:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem meg pont azt mondta a doki, hogy a meleg fürdőt kerülni kell ilyenkor mert az vérbőséget okoz odalent és erősíti a görcsöket.
2012. febr. 6. 09:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Szerencsére 2 magne segített :)
2012. febr. 7. 06:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Meleg fürdő jöhet, a forró nem, az okoz vérbőséget.
2012. febr. 9. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!