Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Adnátok tanácsot, mivel...

Adnátok tanácsot, mivel dobhatnám fel a napjaimat? Bővebben lent 32 hetes km

Figyelt kérdés

8 hónapos kismama vagyok,egyetemista,de már nem járok be,mert az út két órás,itthon vagyok,a babának minden készen van már,nekem is összepakolva a kórházi csomag,délelőtt tanulok,a vizsgáimra készülök,és főzök,megcsinálom a házimunkát.Nagyon unalmasan és egyhangúan telnek a napjaim.Mivel tehetném egy kicsit színesebbé?Szeretnék valami hasznosat csinálni,de fogalmam sincs hogy mi lehetne az...szeretem a kreatív dolgokat...kötögetnék,de azt nem tudok :)

Valami ötlet?

2010. nov. 24. 10:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Sétálj nagyokat, mozdulj ki!

Én is így voltam, hogy az utolsó heteket otthon töltöttem, és mikor megszületett a babánk, akkor meg alig mehettem ki és nagyon megbántam, hogy nem bóklásztam többet előtte.

Egy jó könyv egyébként mindig jól jön.

Kötni én sem tudok, de hímezni könnyű!

Meg sok-sok kényesztetés! ;)

2010. nov. 24. 10:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Karácsonyi dekorációk!

Én most üvegfestegetek. Ha elmész egy kreatív boltba, aránylag olcsó dolgokhoz lehet hozzájutni, és napokig elvagy vele garantáltan.

Tuti, hogy meglódul a fantáziád, ha beteszed oda a lábad - csak vigyázz, mert kissé droghatású. :) (én mindig úgy érzem, hogy vissza kell mennem oda...)

2010. nov. 24. 10:29
 3/11 A kérdező kommentje:

a XVI kerületben lakunk,lakóparkban,sajnos itt nem igazán van látnivaló,eredetileg vidéki lány vagyok,itt nagyon komor hangulatú minden,a boltig szoktam elsétálni...az embereknek megvan az életük,itt csak jómódú anyukákat látsz babakocsival,és kutyát sétáltató tiniket...

de őket dögivel...

ráadásul a védőnőm is most mondott fel,mikor már itthon vagyok,a másik azóta nem keresett,eddig legalább ha ő jött,változatosság volt a napjaimban

az örs nincs messze,20 perc alatt bezötykölődünk,ott az árkád,csak nem vagyok az az egész nap plázázós típus...

könyveket általában a szülésről olvastam,meg a tankönyveket,de igazából már mind2őt unom :)

van valami jó könyvtippetek esetleg,ami szórakoztató?

párom este 5 ig dolgozik,utána hazajön,fáradt,nincs sok kedve mászkálni sehova,amit persze megértek,most plusz munkát is vállalt el,ugyan azt együtt csináltuk itthon a hétvégén is,de szerencsére már befejeztük,úgyhogy talán most több ideje és ereje lesz rám is picit :)

2010. nov. 24. 10:30
 4/11 A kérdező kommentje:

régen festettem,itt van az állványom,festékeim minden ami kell hozzá...talán újra elkezdhetném,csakhogy nincs ihletem,pont a szürkeség miatt :)

már többször elővettem,készítettem vázlatokat,de aztán el is pakoltam :)

2010. nov. 24. 10:33
 5/11 A kérdező kommentje:

ja,már a karácsonyi dekoráción is túl vagyok :)

még a szobanövényeket is feldíszítettem kínomban...

2010. nov. 24. 10:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Üvegfestés. Olcsó (a festéshez képest), és nagyon szép dolgokat lehet vele csinálni. Sablonokat találsz a neten (bonyolultabbakat is). Nekem ez a hobbim, imádom. :)
2010. nov. 24. 10:40
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én előtúrtam a régi ruháimat, szirmokat szabtam ki belőle, összevarrtam, megtömtem vattával és máris kész lett a gyerkőcöm házi dekorációja! Nem vagyok nagy varró, de olyan aranyos napraforgót készítettem elsőre, hogy magam is meglepődtem:)Aztán ezeket a virágokat összefűztem és kiakasztottam a falra.
2010. nov. 24. 10:44
 8/11 anonim ***** válasza:

Én goblenezni szoktam,olyan jó telik vele az idő.Ha nem bírsz ne ijedj meg tőle,bemész a boltba és ott megmutatják,elmagyarázzák.Én is így kezdtem és ma már van kiállított képem is.Legutóbb a gyerekszobába csináltam egy szerelmes gyerekpárt :)A másik ötletem a puzzle.Vaterán vettem fillérekért egy hatalmas képet amin egy ló szalad a vízben,ráadásul sötétben világít.Ha kirakom a párom bekeretezi és ez is megy a gyerekszobába :)

32hkm

2010. nov. 24. 11:24
 9/11 A kérdező kommentje:

Azt találtam ki,ha már úgyis itthon vagyok,ráérek,felöltözök szépen,kisminkelem magam,párom hobbi szinten fotózik,én is tudom kezelni a masinát,hát csinálok egy pár kismama fotót...pocakról,rólam,kettőnkről :)

jó lesz majd a babanaplóba beragasztani,és legalább a kicsi sem azt látja később,hogy egy olyan kép lesz az albumba az anyukájáról,amin lestrapált fejem van...

hál'istennek nem szedtem fel felesleget,úgyhogy csak jó beállításokat kell kitalálnom :)

erre esetleg ötletek?

2010. nov. 24. 12:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Juj!!! Az naaaagyon jó ötlet!!! Már a kismamafotózás! Nekem a kedvenc fotósom Ádám Judit - neki nagyon jó meglátásai vannak - nézd meg a honlapját+blogját. :) vévévépontadamjuditfotoponthu

Babafotói és kismamafotói is vannak.

2010. nov. 24. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!