Akinek a pocakban nagyon izgága a babája, születés után is ilyen lesz?
Vagy van rá esély, hogy esetleg nyugis baba lesz?
Most is sok kérdés van itt, hogy mozognak-e nem mozognak a babák a front miatt. Az enyém extra mozgékony egyébként is.
Az én gyerekem a hasamban szerintem sose aludt. Pláne nem északa, pláne az utolsó 4 hétben. Ha ébren van össze-vissza kalimpál. 1 hónapos kora előtt óta végig alussza az éjszakát. Szerintem az hogy mozgékony bent nem jelent semmit, szeret tornázni, az a fontos, hogy szülés után nyugodt körülmények várják. CSak ő érdekeljen, csak vele foglalkozz mosolyogj rá sokat beszélj hozzá, énekelj dúdolj ringasd amíg bírod.
(4 hónaposak vagyunk)
Nagyon köszönöma válaszokat!
Most voltam a védőnőhöz és ő is azt mondta, hogy nem biztos, hogy kint is ugyanilyen aktív lesz a kisfiam.
De ahogy írtátok , nagyon fogom szeretni és azon leszek, hogy tényleg nyugodt környezetben legyen. Aki látta a szobáját mindenki azt mondta, hogy nagyon kis hangulatos kuckója lesz, ugyhogy jol kell neki érezni magát.
Sokat szoktam vele beszélgetni, igaz felnőttes dolgokat, dehát a hangom halja az a lényeg.
Mindenkinek nagyon boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!