Akinek a pocakban nagyon izgága a babája, születés után is ilyen lesz?
Vagy van rá esély, hogy esetleg nyugis baba lesz?
Most is sok kérdés van itt, hogy mozognak-e nem mozognak a babák a front miatt. Az enyém extra mozgékony egyébként is.
A lányom igen aktív pocakbaba volt, kijőve is az maradt. De az aktívsága mellett meg egyáltalán nem mondhatom, hogy ne lett volna nyugis, mert sírni nem nagyon hallottuk.
A fiam sokkal nyugisabb volt pocakban, idekinn is az maradt, úgy egyéves koráig. Most másfél éves és mindent bepótol. :-)
Hú! Akkor felköthetejük a gatyánkat. Mit is vártam, egyikünk sem egy sarokban ülős.
Köszi az eddigi válaszokat!
Az én Fiam a terhesség 17. hetétől mozgott számomra érezhetően, és onnantól kezdve meg nem állt. Már a 20. héten sokszor úgy éreztem, hatalmasat rúg, a 27. héten pedig szabályosan elrúgta a tányért a hasamtól, ahogy az ágyon ülve falatozgattam. Komolyan, mintha sosem pihent volna. A 30.héttől sokszor a kívülállók is el voltak hűlve, hogy mit művelt a hasammal szemmel láthatóan is. Én sosem értettem más Kismamák panaszkodását, hogy egy ideig nem érezték mozogni a Babát ... Nálunk ilyen sosem volt :-))
És igen, ilyen a születése után is :-) Meg nem áll, folyamatosan mozog, illetve, amíg pici volt, addig nem nyugodott meg, amíg vagy nem ringatta valaki, vagy a hordozóban nem hintáztattuk. Nem egy könnyű eset, még jó, hogy nem tudtam, mi vár rám :-))
1.baba pocakban lusta, kint abszolút nem aktív, nagyon nyugodt gyerek.
2.baba pocakban meg nem állt, még éjjel sem, kint lusta, nem aktív, nyugodt gyerek.
1. baba: kirúgta a hasamat: frankón hiperaktív
2. baba: már féltem, hogy koraszülött lesz, annyira rúgott, féltettem a burkot: baromira nyugodt, megfontolt, óvatos, figyelmes, nyugodt baba. Sosem rohan, minden lépését megfontolja.
Akkor ezekszerint van ellen példa is. Majd csak lesz valahogy, akkor is az én gyerekem lesz és biztos így is fogom imádni. De hátha kint lenyugszk egy kicsit.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!