Váltott-e valaki orvost úgy, hogy a korábbi és akihez később ment is ugyanabban a kórházban dolgozott?
Hát,nálam ez lesz a szitu.Ráadásul a (volt)dokinőm Anyukám jó ismerőse,ráadásul én is tegeződő viszonyba vagyok vele(és kb. 9 éve járok hozzá).Mindenben nagyon jó, a bizalom is megvan,csak az az "apró" gond van,hogy majdnem a szülésem végére ért csak be,pedig a szülésznőm időben hívta.Igaz,gyorsan szültem(3 óra volt vajúdással),de akkor is bőven lett volna ideje.Mindez 70 ezer ft volt(ennyiért vállalta).Igazán a férjem az,aki abszolút megorrolt rá(és valahol igaza is van).Találtam egy másik dokinőt,14.-én megyek majd hozzá(mindenol mindenki csak pozitívan nyilatkozik Róla),7 hetes leszek,az első vizsgálat lesz.Hát,majd kiderül.Ami hab a tortán:a szülésznőm-akit most is választok,mert Ő tökéletes-mindkét dokival dolgozik.Bennem nincs para,ez van.A doki szolgáltat,én meg vagy igénybe veszem,vagy nem.Ha megfelel az igényeimnek,elvárásaimnak,pénztárcámnak őt választom,ha nem,keresek másikat.Fogyasztó társadalomban élünk sajnos minden erről szól.
Ja,hétfőn elég érdekes volt a szitu:Anyukámnak egy kisebb nőgyógyászati műtéte volt(hétfőn)én vittem be a kórházba.A "jelenlegi" és a "leendő" dokinőm valamit beszélgettek úgy,hogy Anya volt pont bent.Na,ez a nem semmi.Igaz,még Anyunak(és az eddigi dokimnak) se mondtuk meg,hogy jön a baba(majd ha már tuti lesz),így Ő nem is érezte,hogy kényes a szitu.Bár Őt nem is érinti se most,se később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!