Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki Debrecenben szült, Dr....

Aki Debrecenben szült, Dr. Sápy Tamásnál, az meg volt elégedve vele? Odaért a szüléshez, bejött akkor is ha nem dolgozott akkor éppen bent? Jól vezette le a szülést?

Figyelt kérdés
Nála szülnék és fizetek érte, nem keveset ráadásul, és érdekelne, mire számíthatok. Tapasztalat?
2010. szept. 3. 09:49
1 2
 1/13 anonim válasza:

Szia!

Ezek engem is érdekelnének, én is hozzá járok, bár mi még nem beszéltünk az összegről...

Maradt a tavalyi árnál?

Andi

2010. szept. 3. 10:48
 2/13 A kérdező kommentje:

Szia!

Nekem megmondta h 100 e ft egy szülés.

Én évek óta hozzá járok,meddőségiben is kezelt,ezért nem most fogok a pénz miatt váltani.

Ő megmond mindent kereken,viszont nagyon jó szakember.

Várom a tapasztalatokat én is.

2010. szept. 3. 10:54
 3/13 anonim ***** válasza:

Én nála szültem, de csak ügyeletvezető volt, szóval nem a fogadott orvosom.

Rendes volt nagyon, az ügyeletesnek vákuumozni kellett, és akkor jelen kell lennie az ügyeletvezetőnek. Én megijedtem, de tök rendesen elmondta, hogy nincs semmi baj, már félig kint a feje, nem kell megijednem. Nekem tök szimpi volt.

2010. szept. 3. 12:04
 4/13 anonim ***** válasza:
Barátnőm nála szült és nem ment be hozzá, míg be nem fejezte a magánrendelését. Fogadott orvosa volt, végig hozzá járt alkalmanként 10.000-ért. A varratot se ő szedte ki. Nagyot csalódott benne.
2010. szept. 4. 13:50
 5/13 anonim ***** válasza:

A barátnőm nála szülte az elsőt! Akkor még nem fogadott orvos volt, de nagyon nagyon nagyon korrekt volt! Aztán a szülést is ő vezette le! Sajnos a vége császár lett, de nagyon korrekt volt! Így az idén felfogadta! Most is normális, viszont az ár egy kicsit borsos! Ő is fogja szüleszteni!

Májusban amikor szültem ő volt az ügyeletvezető és minden kérdésemre normálisan válaszolt! Készséges volt! Volt orvosom, tehát az szülesztett, de tényleg kedves volt!

2010. szept. 5. 21:47
 6/13 anonim ***** válasza:
Nagyon kedves ember ez tény,viszont nem tudom mennyire éri meg azt az árat amit megszab,főleg ahogy irták hogy nem ment ba a szülésre,csak a magánrendelés végére.Bár mindenki maga tudja,én egy fiatal dokinál szültem a Klinikán,és nagyon nagyon meg voltam vele elégedve,mind a terhesség alatt, a szülés alatt,illetve a szülés után is.A másodikat is nála fogom majd szülni ha lesz.
2010. szept. 6. 06:58
 7/13 anonim ***** válasza:
Kicsit nagyon sok az a 100e ft, annyit nem ér, én két éve szültem az első kisfiúnkat a Kenézybe, fogadott orvosom volt, a terhesség alatt egy fillért nem kapott, végig rendes volt semmi gond nem volt, amikor szültem pont szabadnapos volt, mégis bejött megcsászározott (sajnos nem ment a természetes szülés) és 50e ft kapott, most a másodikat nála szülöm meg és teljesen korrekt, semmi gond nincs vele.
2010. szept. 6. 07:38
 8/13 anonim ***** válasza:

utólsó vagyok.

A nem ér csak idézőjelben, mert persze egy baba minden pénzt és minden mást megér, csak kicsit sokallom a tarifát.

2010. szept. 6. 07:44
 9/13 anonim ***** válasza:

Én is nála fogok szülni nemsokára,október végén és engem is érdekel hogy vezeti le a szülést.Tény hogy nagyon rendes orvos,igaz hogy elkéri az árát is de a lényeg,hogy foglalkozik mindennel normálisan.Nekem is megmondta, hogy 100ezerért vállalja a szülést.

Hát sok pénz szerintem is,de nekünk nehezen jött a baba igy mindent megadok érte.

2010. szept. 6. 09:08
 10/13 A kérdező kommentje:
Én is október végére várom és nekünk is nehezen jött baba.
2010. szept. 6. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!