Aki Debrecenben szült, Dr. Sápy Tamásnál, az meg volt elégedve vele? Odaért a szüléshez, bejött akkor is ha nem dolgozott akkor éppen bent? Jól vezette le a szülést?
Szia!
Ezek engem is érdekelnének, én is hozzá járok, bár mi még nem beszéltünk az összegről...
Maradt a tavalyi árnál?
Andi
Szia!
Nekem megmondta h 100 e ft egy szülés.
Én évek óta hozzá járok,meddőségiben is kezelt,ezért nem most fogok a pénz miatt váltani.
Ő megmond mindent kereken,viszont nagyon jó szakember.
Várom a tapasztalatokat én is.
Én nála szültem, de csak ügyeletvezető volt, szóval nem a fogadott orvosom.
Rendes volt nagyon, az ügyeletesnek vákuumozni kellett, és akkor jelen kell lennie az ügyeletvezetőnek. Én megijedtem, de tök rendesen elmondta, hogy nincs semmi baj, már félig kint a feje, nem kell megijednem. Nekem tök szimpi volt.
A barátnőm nála szülte az elsőt! Akkor még nem fogadott orvos volt, de nagyon nagyon nagyon korrekt volt! Aztán a szülést is ő vezette le! Sajnos a vége császár lett, de nagyon korrekt volt! Így az idén felfogadta! Most is normális, viszont az ár egy kicsit borsos! Ő is fogja szüleszteni!
Májusban amikor szültem ő volt az ügyeletvezető és minden kérdésemre normálisan válaszolt! Készséges volt! Volt orvosom, tehát az szülesztett, de tényleg kedves volt!
utólsó vagyok.
A nem ér csak idézőjelben, mert persze egy baba minden pénzt és minden mást megér, csak kicsit sokallom a tarifát.
Én is nála fogok szülni nemsokára,október végén és engem is érdekel hogy vezeti le a szülést.Tény hogy nagyon rendes orvos,igaz hogy elkéri az árát is de a lényeg,hogy foglalkozik mindennel normálisan.Nekem is megmondta, hogy 100ezerért vállalja a szülést.
Hát sok pénz szerintem is,de nekünk nehezen jött a baba igy mindent megadok érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!