Akinek volt már egy vetélése és ujbol teherbe esett az miyen gyogyszert kapott utána?
Szia!
Én nekem Duphastont kellett szednem egészen a 14. hétig. Mellé még a folsavat, plussz a vitaminok.
Szia!
Én is Duphastont szedtem a 13. hétig.Sok sikert kívánok,de ha már babás vagy akkor kellemes pocakosodást.
29 hetes
Szia! Nekem az első terhességem alatt kellett Duphastont szednem, de sajnos az sem segített. Másodszorra viszont nem szedtem semmit az Eleviten kívül és eddig minden rendben van.
14 hetes kismama
Szia! Nekem 3x2 Utrogestan hüvelykapszulát kellett "szednem" a 13. hétig, fokozatosan elhagyva az utolsó héten.
Plussz Elevit és folsav.
Nekem is duphastont kellett szednem 2 hétig, de csak azért mert a 12. hét körül vérezgettem. Erre még írtak fel Pipolphent (nem biztos hogy jól írom), ami nyugtató hatású álítólag. Én tiszta ideg voltam 1 hétig, amíg szedtem. + 1 hét szigorú fekvés.
Ma töltöttük be a 35. hetet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!