Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti is csináltok 4d-s ultrahangot?

Ti is csináltok 4d-s ultrahangot?

Figyelt kérdés

Mi erről a véleményetek? Megéri?

[link]

2012. febr. 4. 10:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Az enyém 15 ezer volt és járt hozzá 2 kép is!

Nem érte meg az árát mert szinte semmit nem lehetett belőle látni!Egyszer megvillan a kicsi talpa és 30 perces a videó!

Lehet h hamar csináltattam 28 hetes voltam!

2012. febr. 4. 12:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Én voltam a mostani terhességemmel 2szer, az előzővel egyszer. Az első válaszolónak sajnálom, hogy ilyen rossz élménye volt, nekem mind3 nagyon jó élmény volt és tökéletesen lehetett látni mindent. :)) Nem bántam meg egyáltalán. Én kétszer voltam itt: [link]

És egyszer itt: [link]

Az elsőnél csak babamoziztunk és az is olcsón van DVD-ével együtt, a másodiknál már a genetikai UH volt a lényeg és a szakvélemény, így az drágább volt. De megérte!

2012. febr. 4. 12:25
 3/5 anonim ***** válasza:

MEGÉRI!

Az első kisfiam félidőben meg kellett szülnöm,mert beteg volt. Nem vették észre a hagyományos ultrahangal.

Második babánál kizárólag oda mentünk. Persze nagyon megterheli a családi kasszát, de inkább előbb, mint később...:(

2012. febr. 4. 13:27
 4/5 timike26 ***** válasza:
dec 23-àn csinàltattam/ez volta pàrom karàcsonyi ajàndèka.14 hetes voltam akkor,kiderult hogy kislàny.ahoz kèpest hogy nekem utba volt a placenta,elèg szèp kèpeket csinàltak.osszessen 12 ezerbe kerult,2 cd-èt kaptam,az egyiken 20-25 db kèpet raktak fel,ebbol 20 volt 4d,5 meg sima ultrahang.a màsikon az egèsz vizsgàlat videoanyaga.èn nagyon megvagyok elègedve.4d genesis-t ajànlom
2012. febr. 4. 13:45
 5/5 Atroposz ***** válasza:

36 hetes vagyok nem csináltattam,egyetlen fekete fehér videó van róla a 12. hétről,több képem sincs róla.Alig várom ,hogy élőben lássam.

De biztos nagy élmény,én is csináltattam volna de így jött össze.

2012. febr. 4. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!