Vérzéssel járó kis lepényleválása volt valakinek?
Szia!Nekem volt a 16 héten.Egy hét kórház,szigorú ágynyugalom,utána még egy hónapig feküdtem.Azóta még egyszer volt vérzésem,de a doki nem látott semmit,minden ok volt.Tegnap estétől ismét barnás maszat,most már nem szaladok a dokihoz,úgyis szerdán mennem kell UH-ra.De úgy látszik végig fogja kísérni a terhességemet.Pedig nem is merek semmi megerőltetőt csinálni,sokat vagyok vízszintesben,meg egy kis házimunka meg főzés.Nekem az első vérzés úgy egy hétig tartott,a második egy napig.
22 hetes kismami
12 hetesen volt az elso gyerekkel. Majdnem felig valt le a lepeny, haematoma lett alatta. En mondjuk gorcsoltem is hirtelen nagyon erose es nagyon eros verzesem is lett egybol, korhazba kerultem, azt hittem, hogy vetelek. Vagyis biztos voltam benne...
De nem. A verzes aprankent elallt, 4-5 hetig kellett pihennem, a haematoma felszivodott es a lepeny is visszatapadt, vagy ilyesmi, fejlodott is a baba. Utana nem volt semmi gond, kozel 4 kilosan szuletett a fiam.
Bocsi az off-ért, de milyen erős volt a vérzés, aminél lepényleválást állapítottak meg? Csak mert kb 3 napja én is minden nap találok vért a tisztasági betéten, de mindig csak minimálisat, kb. 1 cseppet. Ez nektek is így volt?
Köszönöm,
29 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!