Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Letörött az egyik első fogam....

Andika001 kérdése:

Letörött az egyik első fogam. Csak a gyökere maradt.13 hetes terhes vagyok. Kaphatok majd vésésnél érzéstelenítőt?

Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Sztem kaphatsz! Én kaptam a terhesség elején!
2009. máj. 31. 21:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia!Remélem a szájsebészetre kell menned a gyökér kivételére!Engem oda küldött a fogdokim,és ott rögtön szóltam hogy babát várok,így nem csináltak röntgent sem.Fájdalomcsillapító szurit kaptam,az nem árt a babónak.Nyugi!:-)
2009. máj. 31. 21:13
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válszokat.huu nálam a fogorvos a mumus:(
2009. máj. 31. 22:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát pont igy jártam én is a legutolsó terhességemben.Nekem csak lecsiszolták,hogy ne legyen éles és szülés után húzták csak ki!

2009. máj. 31. 23:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is így jártam,nekem a szemfogam tört le. az hittem ki kell húzni és napokig fogatlan leszek. Na még szerencse hogy nem volt rossz a gyökér,ezért be fúrt egy csapot,és rárakott egy ideiglenes fogat,amit pár nap alatt lecserélt.észre sem lehet venni.igaz 18 ezer 1 olyan csap.de inkább mintsem kihuzza és utána meg ha meg akarod csináltatni,akkor az elötte és utána lévő fogakat is csiszolni kelljen. Nem fáj,mert olyan mintha csak furnák a fogadat. Ha mumus,akkor inkább menj máshoz,mert vannak sintérek aik mindent húzunk szlogennel dolgoznak! Nekem van egy tündéri dokim,brutális dolgokat kellet csinálni a fogaimmal egy baleset miatt,de mióta hozzá járok,még a szuri sem fáj,olyan ovatos! ha kell a cime,üzenj! a 11kerben va Bp-en.Boldog babavárást Neked is! :)
2009. jún. 1. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!