Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » El fog múlni ez az érzés?

El fog múlni ez az érzés?

Figyelt kérdés
attól félek hogy nem leszek jó anya,hogy nem fogom tudni hogy mikor mit kell majd tennem!!sajnos nincs anyukám aki mellettem lenne és tudna segíteni.23 éves vagyok.akartam a babát ő minden álmom és alig várom hogy megszülessen csak ez a félelem bennem van.vajon mikor múlik el?tudtok tanácsot adni?20hkm
2012. febr. 2. 19:38
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
nem kell félni az emberi ösztön mindenre képes és fogod tudni mikor mit csinálj de ha netán nem azért van a védőnő hogy segítsen de figyeld meg majdnem mindent meg tudsz oldani
2012. febr. 2. 19:46
 2/4 anonim ***** válasza:
70%

Egy rossz anya el sem gondolkozik azon, hogy milyen anya is lesz. Nincs olyan akiben ne lennének kételyek, félelmek.

A babádnak viszont te leszel a legjobb!

S igenis léteznek anyai ösztönök, nem duma. Egy csomó mindenre ráérzel majd, amit nem is hittél volna magadról.

A védőnő, gyerekorvos pedig ott lesz segítségnek, ha bármi gond lenne.

2012. febr. 2. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nagyon féltem, hogy nem fogom szeretni a kisbabámat. Hogy köteléknek fogom érezni. Ehhez képest mikor megszületett, olyan csodálatos kis lényt láttam, aki az ENYÉM hhgy ezek a gondolatok soha többet nem fordultak meg a fejemben. Szerintem tök természetes hogy így áérzel, de amint megszületik, el fog múlni, az tuti!
2012. febr. 3. 16:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne aggódj ezen. Mikor ott lesz a kisbaba, hidd el már nem is fogsz ezen gondolkozni. Ez valahogy ösztönösen jön a nőknek / anyukáknak, legalábbis nálam így volt.
2012. febr. 3. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!