A Magne B6-ot egész terhesség alatt kell szedni?
Egyáltalán nem kell. Ha görcsölsz vagy keményedsz, akkor szedjed, de ha nincs semmi akkor nem kell.
Én a 18-ik héten vagyok, 1 szemet nem vettem még be, iagza Gravidát azt szedek és abban van magnézium.
Az előző terhességemnél kb a 32-36-ik hétig szedtem, de akkor is csak napi 1 szemet és akkor is azért mert állandóan begörcsölt éjjel a vádlim.
Nekem azt mondta a dokim, hogy minden nap 3x 1 az elejétől, én szedem is, ideges nem vagyok az biztos, de nem is szokott keményedni a hasam.
20 hkm
17 hetes vagyok, másodikat várom.
Az elsőnél is csak akkor vettem be MagneB-ot, ha keményedett a hasam, vagy fájt. Most is így vagyok.
Legutóbb azt javasolta az orvos, hogy térjek át a Magnerot-ra, az hatékonyabb és ha rendszeresen szedném, a babának nincs annyi B6 vitaminra szüksége
A femibion 400-ban nincs magnézium én is azt szedem.
Én minden este szedtem az elejétől 1 szemet, majd éreztem, amikor már kevés volt, akkor napi kettőt, most emelte fel az adagomat a doki napi 3x1-re.
Terhesség alatt 450 mg a szükséglet. Én már a 18. héttől görcsölgetek, így napi 1400-1500 mg-ot szedek, de a MagneB6 ilyenkor nem elég, abban csak 47-48 mg van. Ennyinél csak napi 4x-5x érzem az összehúzódásokat de nem olyan erősen már. Így is elég para ilyen korán görcsölök, be vagyok tojva, mi lesz, ha vmi történik...
19+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!