A Szent János Kórházban tudtok jó nőgyógyászt ajánlani?
Szia
En a Dr.Baltschik Mikloshoz jarok es nagyon megvagyok elegedve vele,csak ajanlani tudom.
Ha szeretnel megtudni tobbet rola,akkor irj privibe.
18 hetes kismama
Én Zsolnai Csabához, isteni jó doki, nagyon nagy szakember, és jó humora is van! Segítőkész, bármikor hívható telefonon is, bármilyen idióta kérdéssel lehet hozzá fordulni. Van magánrendelése is a 13. kerületben, a kórházban is ott van szinte mindennap, szerdát kivéve.
Nézd meg a honlapjukat:
Én Zsolnait javaslom :)
38 hetes kismama
Dr. Dömötöri Jenő és Dr Baltsik Miklós
www.domotorijeno.hu
Baltsik állapította meg,hogy babás vagyok:)de voltam már nála ezzel azzal korábban is.Dömötöri pedig életem egyik legjobb nőgyógyásza,akivel taliztam.
Szia! Én is most voltam nagy dilemmában az orvos váltás kérdésében. Több dokinál is jártam korábban a Jánosban (Dömötöri Jenő, Molnár László, Pálmai Bálint). A legszimpatikusabb és legemberibb, közvetlenebb és legjobban odafigyelőbb Pálmai Bálint volt, így kicsit utánajártam. Van ismerősöm, aki a Jánosban dolgozik (altatóoros, íg yminden osztályt ismer) és mindenképpen őt ajánlotta. Nekem Dömötöri abszolut unszimpatikus volt amúgy, róla csak rosszat hallottam - szintén az ismerősömtől.
Végül én Pálmai mellett dntöttem és nagyon meg vagyok vele elégedve! A magánrendelése a Mammut mellett van, úgyhogy ha területileg is a Jánoshoz tartozol, akkor ez nagyon tuti helyen van Neked is!
11 hetes kismami
Ja es irj ha esetleg elérhetőség kellene hozzá.
Az előző válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!