A 12. heti uh után mikor mentetek legközelebb uh-ra?
Figyelt kérdés
Nekem a doki azt mondta, hogy majd a védőnő szól, mikor kell jönnöm. A védőnő viszont azt mondta, hogy majd csak ha megvan a 16. heti AFP eredmény, úgy a 17-18 héten menjek legközelebb. Nem túl hosszú idő ez a két uh között?2009. máj. 31. 11:05
1/6 anonim válasza:
9 hetes vagyok,tegnap beszeltem epp a dokimmal,aki azt mondta a 12 utan 16 hetesen talalkozunk.
2/6 anonim válasza:
Szia! Jól írtad.A 16.héten leveszik az AFP-t és az eredményével együtt kell majd menni a 18. heti genetikai uh-ra.Nagyon vártam én is a 18.heti uh-t mert nagyon hosszú volt az idő és szerettem volna már újra látni a picikémet. 12-18.hét között nekem nem volt uh.Ezt követően volt a 24.héten egy uh ami csak ellenőrző volt,hogy mennyire fejlődik.A protokol szerinti legközelebbi uh a 32. hét körül lesz.Boldog babavárást.
3/6 anonim válasza:
Hosszú az idő, de eltelik. Én is a 19. héten mentem uh-ra a 12. heti után.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi csajok! Egy kicsit most azért megnyugodtam. :) Persze írjatok még, kíváncsi vagyok további tapasztalatokra is!
2009. máj. 31. 11:23
5/6 anonim válasza:
Ahol én élek összesen két uh-t csinálnak. Egyet a 9-10 héten a terhesség megállapítására és a genetikai uh-t a 20 héten. A 12 héten is csak akkor csinálnak, ha kérsz kombinált tesztet.
Szóval ne izgulj,az a pár hét nem olyan sok.
6/6 anonim válasza:
Szia! Nálunk a 12. heti után a 20 hetes genetikai UH következik. Nekem nagyon nehéz volt kivárni az időt, mert hát 8 hétig nem láttuk a babókát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!