Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamak! Ti is többször...

Kismamak! Ti is többször betegedtek le, mint nem terhesen? Vagy csak en betegszem le minden 2. heten? 16 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2012. jan. 31. 14:19
 1/9 anonim ***** válasza:

Én nem betegszem le, nagyon sok gyümölcsöt eszem. Idáig semmi bajom sem volt, szerencsére. Konkrétan milyen betegségre gondolsz?

17hkm

2012. jan. 31. 14:35
 2/9 A kérdező kommentje:
Nätha...ami 4 napja kinoz,fogfäjs,ami kezelve van mär,de iszonyat fäj...es hasmenes,ami ma jelentkezett...:(
2012. jan. 31. 14:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Megnyugtatlak nem vagy egyedül, én már 1,5 hete benne vagyok a megfázásba, valami borzalom... :( a terhességem alatt másodjára vagyok megfázva. És most vagyok 30 hetes.
2012. jan. 31. 14:47
 4/9 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem betegedtem meg szerencsére (kopp-kopp) a terhességem alatt, remélem ezt a pár napot már megúszom :)

Mondjuk sokkal több gyümölcsöt + zöldséget + vitaminokat eszem és sokszor fertőtlenítem a kezem.

Valamennyire normális, hogy gyengébb az immunrendszered, de próbáld ki a fentieket!

Boldog babavárást

39+4 hkm :)

2012. jan. 31. 14:47
 5/9 anonim ***** válasza:
39+4 vagyok: nekem is baromi érzékenyek a fogaim az ínygyulladás miatt. Parodontax és napi két szájvizes öblítés viszont sokat segít!
2012. jan. 31. 14:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Én szinte soha nem vagyok beteg, csak terhesen. Nyár közepén volt 20 hetesen tüdőgyulladásom - nincs légkondonk! - arcüreggyulladásom, bronchitisem...
2012. jan. 31. 16:03
 7/9 anonim ***** válasza:
ja persze vitamint ettem és c-vitamint szedtem + terhes vitamint.
2012. jan. 31. 16:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Én a terhesség alatt 1x voltam megfázva és ennyi.Közben volt macskaharapásom,de attól sem lett hála az égnek semmi bajom.Előtte sem voltam nagyon beteges,de lényegesen többször fordult elő.Sok gyümi (így vitamint viszel be)+folyadék.Szerintem ilyenkor ellenállóbb a nő szervezete;automatikusan védi a pocaklakót. :) 39. + hetet tapossuk!
2012. jan. 31. 18:12
 9/9 anonim ***** válasza:
A terhességem alatt 1szer voltam megfázva,amikor abbahagytam a vitamin szedést,és kevesebb gyümölcsöt ettem,ez már a 36.hét körül volt,amúgy nem voltam beteg.
2012. jan. 31. 18:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!