Tudnátok tippeket írni? Hány hét? Fiú, lány? Súlly?
Nem is látszik, hogy 17kg szedtél volna fel! Amúgy jó vékony lehetsz. A hasad sem nagy szerintem. Érdekelne, hogy akinek 40 hetesen kisebb hasa volt, az mennyit szedett fel, és mekkora babát szült? Nekem kicsivel nagyobb volt 40 hetesen, 13 kg plusszal, és 3900gr babám lett.
Szerintem te kérdező talán meg tudod mondani 5 "és fél" gyerek után, hogy van-e valamilyen összefüggés a felszedett kilók, a has mérete és a születendő baba súlya között?
mennyi időre és mekkora méretekkel születtek a babáid? Könnyű szülések voltak, vagy nehezek, miért félsz? Elég rutinosnak számítasz már!! :) MÉgegyszer gratulálok az egész családodhoz, jó olvasni, hogy vannak ilyen emberek.
Most kisfiad lesz, vagy lányod?
:)
Én egyébként most várom a harmadik babát, 1-2hetem- de lehet csak napom van hátra a szülésig!! :) Biztos, hogy nem vállalnék több babát, pedig imádom az eddigi kettőt is és a pocakban lévőt is már nagyon, de engem nagyon megviselt a várandóság, főleg a mostani. :S Úgyhogy mi "csak" három gyermekkel fogunk boldog nagycsaládod alkotni!! :)
Nagyon nagy elismerés és gratuláció neked, és további jó egészséget.
hát le a kalappal
erőt és kitartást 6 babához :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!