A baba UH-on becsült súlya mennyire igazolódik be?
1 héttel szülés előtt 3200g a szüléskor valójában 4200g.
A UH csak becsül, nagyon pontatlan tud lenni.
Nekem 32. hétben azt mondták,hogy szép nagy baba lesz, és kb. 3700-3800 grammra számítsak.
Igaz,hogy két héttel hamarabb, de 2800 grammal született a fiam. Soha nem hízott volna egy kilót két hét alatt!:))
Szóval elég pontatlan tud lenni!
Szia!
A kiírt napon 3700 g-ot becsült az UH. Ezután két hetet túlhordtam, a kórházban ekkor már 4 kg-ra becsülték UH alapján. Végül 3900 grammal született a baba, szóval nálunk nagyon jól eltalálták.
nekem a 30.héttől azt tippelte a dokim, hogy kb 3.5-3.8kg között lesz a babám, sőt 4D-re is elmentem egy másik helyre 35hetesen, és egy másik doki is ezt mondta, végül 3050grammal született. 5nappal született a kiírás előtt. A születése előtti napon volt az utolsó UH, akkor kérdezte meg a dokim hogy mennire is tippelgettük a babát eddig? Modntam, hogy 3.5-3.8kg közé - akkor elejtette, hogy lehet nem lesz akkora! :)
Végül tényleg nem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!