Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért csípődött be a derekam,...

Miért csípődött be a derekam, pedig még csak a 6. hétben vagyok?

Figyelt kérdés
A 6.hétben vagyok és becsípődött a derekam. Nem dolgozom,és nincs stressz az életemben.Ez normális???? Nem később kellene jönnie ennek a szakasznak?
2012. jan. 30. 10:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Az tök mindegy mikor jön. Nekem is volt az elején is egyszer kb 3 napig. Felhívtam a védőnőmet, hogy jelenthet-e ez bajt a babóra nézve, de azt mondta, hogy nem. És azt, hogy vegyek rá valamilyen kenőcsöt, de kérdezzem meg, hogy milyet szabad. A gyógyszertárban azt mondta a nő, hogy olyanokat nem szabad, amilyenekben menthol van. Nekem az aminoerg nevű kenőcsöt ajánlották és be is vált egy-két nap alatt el is múlt!jobbulást!!!!
2012. jan. 30. 10:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is a 6. héten volt anno iszonyatos derékfájásom, bár nekem sajna gerincsérvem van. Nekem az ügyeleten azt mondták, hogy ne vegyek be semmilyen fájdalomcsillapítót és a krémeket is jól gondoljam meg. A hason fekvés jött be, naponta többször is ledőltem kicsit hasra, ha tehettem, hogy el tudjon lazulni a derekam. Az érdekes az, hogy ikerterhes voltam és nagyon féltem, hogy mi lesz később, ha már az elején fáj a derekam - ennek ellenére néhány nap alatt elmúlt a derékfájás és még nagy pocakkal sem volt a derekammal semmi baj. Most, hogy két 8 és fél kilós pasit cipelek egész nap, hát szépen kiújult. :-(
2012. jan. 30. 11:55
 3/5 anonim ***** válasza:

nekem az 5. héttől a 16.ig minden héten becsípődött más és más, volt lumbágó, nyaki erre, nyaki arra. én gyógyszert nem szedtem de volt, hogy az első trimeszter után ráfanyalodtam a richtofitra heti 2 x, de csak módjával.

gyógytorna, manuálterápia szóba jöhet de csak a 12.től, addig túl kell élni, kemény felületen aludni.

kitartás

2012. jan. 30. 14:36
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Azóta egyeztettem időpontot egy jó csontkováccsal holnap 11-re, majd utána írok.

Ben-Gay-jel kentem, nem használt, ráadásul mentolos...

2012. jan. 30. 19:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A csontkovácsom lélekgyógyászom mondta, hogy minden fájdalomnak az alapja lelki, ma megyek és elméletileg az együttes munkájával meggyógyít. Nálam a probléma valószínűleg az volt, hogy több figyelmet igényelnék, most, hogy terhes vagyok.
2012. febr. 1. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!