Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt mit csinálsz...

Terhesség alatt mit csinálsz ha sok a gyomorsavad?

Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 14:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Gaviscon szirup vény nélkül gyógyszertárba 900 valamennyi.

Én amugy is savas voltam ugyhogy rene meg salvus víz se hat ez még hat úgyérzem.

29hkm

2012. jan. 29. 16:27
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem is a tej vált be. És evés után nem szabad lefeküdni jó hosszú ideig.
2012. jan. 29. 16:43
 13/18 anonim ***** válasza:
rennie, banán, olajbogyó, pattogatott kukorica
2012. jan. 29. 16:51
 14/18 anonim ***** válasza:
Rennie-ből csak a jégmentás vált be, de az nagyon, azonnal enyhíti, igaz kettesével szedem olyankor.
2012. jan. 29. 18:08
 15/18 anonim ***** válasza:

Rennie is segített. De a legjobb, ha nem iszol szénsavas üdítőket, kerülöd az olajban sült és zsíros ételeket, gyorséttermi dolgok szintén savat csinálnak.A túlságosan sós ételek, pl Chips szintén savat termel.

Ami leginkább bevált:

Langyos zsírszegény tej banánnal, kamilla tea üresen, borsmenta tea üresen, natúr túró rudi, keksz...stb.

Gyerekkorom óta küzdök a gyomorsavval. Évekig nem ettem pl. margarint és vajat, mert azonnal megfájdult a gyomrom tőle.

2012. jan. 29. 18:16
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem a sótlan földimogyoró vált be,bekaptam 10-15 szemet és már nem is volt semmi bajom.

36hkm

2012. jan. 30. 11:04
 17/18 anonim ***** válasza:
Igyál Salvus vizet az biztosan helyrehoz! Nekem csak az vált be.Már az első pohár után éreztem hogy sokkal jobb!Az íze nagyon rossz szerintem, de egyszerre elég egy decit meginni.
2012. febr. 1. 14:36
 18/18 anonim válasza:

Nekem is folyamatos volt a gyomorégés,és semmi nem vált be,addig amíg a védőnő nem javasolta a Tisacid nevű gyógyszert.Hálát adok neki,mert csak ez segített.Ez állítólag egy nagyon régi gyógyszer (anyáink is ezt szedték)és tényleg bevált.Vény nélkül lehet kapni,nem drága és használ.Mindent kipróbáltam én is,de ez a tuti.

37 hetes kismama

2012. febr. 1. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!