Terhesség alatt mit csinálsz ha sok a gyomorsavad?
Gaviscon szirup vény nélkül gyógyszertárba 900 valamennyi.
Én amugy is savas voltam ugyhogy rene meg salvus víz se hat ez még hat úgyérzem.
29hkm
Rennie is segített. De a legjobb, ha nem iszol szénsavas üdítőket, kerülöd az olajban sült és zsíros ételeket, gyorséttermi dolgok szintén savat csinálnak.A túlságosan sós ételek, pl Chips szintén savat termel.
Ami leginkább bevált:
Langyos zsírszegény tej banánnal, kamilla tea üresen, borsmenta tea üresen, natúr túró rudi, keksz...stb.
Gyerekkorom óta küzdök a gyomorsavval. Évekig nem ettem pl. margarint és vajat, mert azonnal megfájdult a gyomrom tőle.
Nekem a sótlan földimogyoró vált be,bekaptam 10-15 szemet és már nem is volt semmi bajom.
36hkm
Nekem is folyamatos volt a gyomorégés,és semmi nem vált be,addig amíg a védőnő nem javasolta a Tisacid nevű gyógyszert.Hálát adok neki,mert csak ez segített.Ez állítólag egy nagyon régi gyógyszer (anyáink is ezt szedték)és tényleg bevált.Vény nélkül lehet kapni,nem drága és használ.Mindent kipróbáltam én is,de ez a tuti.
37 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!