Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Átlagban hány kg-ot kel...

Átlagban hány kg-ot kel felszedni egy terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Én 18 éves 158cm és 70 kg vagyok a 34 hétben vagyok és ezidáig 16-7 kg-ot szettem fel, ez normális?
2012. jan. 29. 12:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát én úgy tudom, hogy az amit biztosan felszedsz az olyan 10 kg! Ebben benne van a baba súlya, a méhlepény! Ami ezen kívül van az a saját súlyod!! De szerintem ez csak szülés után derül ki, hogy mi az, ami rajtad marad! Szerintem amúgy nem sok! Meg az a pár kiló lehet le is meg szoptatással!! Boldog babavárást!
2012. jan. 29. 12:25
 2/8 anonim ***** válasza:
le is megy! bocsi
2012. jan. 29. 12:25
 3/8 anonim ***** válasza:
21%

Hát semennyit sem kell. Én eddig 2 kilót híztam, de mivel az elején 3-at fogytam, még mindig kevesebb vagyok, mint előtte. Elvileg egyébként a 30. hétig 10-et lehetne talán. A 17 picit sok, de majd lemegy, gondolom.

25 hkm

2012. jan. 29. 12:32
 4/8 anonim ***** válasza:
26%
Jaj, nyilván azt, hogy semennyit sem kell, azt a baba és tartozékain túli súlygyarapodásra értettem, visszaolvasva hülyén hangzik. :D
2012. jan. 29. 12:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

ezt kimásoltam neked egyik kérdésből

hanull felesleggel indulsz, akkor 9-10 kilót ha hízol, akkor az nagyon jó, ha többet, akkor valószínűleg marad rajtad plusz.

a baba súlya legyen kb 3kg

a méh súlya 0,9 kg,

a méhlepény 0,7 kg,

a magzatburok és a magzatvíz 0,8 kg,

az anya vérmennyiségének növekedése 1,2 kg,

a folyadék visszatartásból eredő többlet (vizesedés) 1,4 kg,

zsírlerakódás (erre a szoptatás során lesz szükség) 3 kg,

a mell megnövekedett mirigyállománya 0,45 kg...

én eleve többlettel indultam, viszont odafigyeltem mit eszem, ezért 20 hetesen ugyanannyi vagyok, mint teherbeesés előtt.

gondolom a zsíromból éldegélünk szépen mindketten, a vitaminokat meg a fincsibb dolgokat meg kisajátítja a gyermek :)

szerintem mindenkinél máshogy van ez.

az a lényeg egészséges maradjál, és boldog, aztán ha maradt rajtad egy pici, majd letornázod, ha zavar.

2012. jan. 29. 12:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Én összesen 11kg-ot híztam.Egyszer a tv-ben egy nőszógyász azt mondta a 10kg körüli hízás a normális.De ez mindenkinél változó szerintem.
2012. jan. 29. 13:43
 7/8 anonim ***** válasza:
9-12 kiló az elvárt hízás a nőgyógyászok részéről. Aki eleve túlsúllyal indul az kevesebbet hízhat, aki vékonyan kezdi, annak kicsivel több is belefér.
2012. jan. 29. 15:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aválaszát hasznos volt!
2012. jan. 30. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!