33 hetes terhes vagyok és 107-8 cm a pocim átmérölye ez kicsi? Nektek mekkora?
100 felett volt kicsivel nekem mindket gyerekkel szules elott.
Szoval mondhatnank, hogy nem volt nagy.
Viszont 60-as derekam van alapban, magas vagyok es vekony, igy kicsinek sem tunt. Nekem meg foleg nem volt kicsi.
Egyik gyermekem 4 kilo alatt volt picivel, masik is 3 kg felett.
Szoval semmi jelentosege.
Masreszt nem is lehet mihez viszonyitani. Baratnom peldaul elegge husis, kb akkora lehet a merete derektajon, amekkoraval en szulni mentem. Akkor neki nagy pocakja lenne mar teherbe eseskor is, ha csak a pocakkorfogatot irjuk le?
Szoval ezen egyaltalan ne izgasd magad, az a lenyeg, hogy te elbird azt a pocakot, ne foglalkozz semmi massal. :)
Nekem 95 volt mikor mentem szulni, 3150g volt a kislanyom. Most a 36 hetben jarok es 91 cm most, a masodik kislanyommal.
Szerintem is mindenkinek az alkatatol fugg es, hogy hogy helyezkedik el a baba.En is magas vagyok, 177 cm es most 66 kg. Jo babavarast es konnyu szulest neked.
Szia!
Szerintem ez teljesen alkat/alak függő! Nekem 32hetesen 92cm! Ráadásul teljesen felesleges összehasonlítani máséval, hiszen mindenki más! Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!