Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetes terhes vagyok és...

33 hetes terhes vagyok és 107-8 cm a pocim átmérölye ez kicsi? Nektek mekkora?

Figyelt kérdés
2012. jan. 28. 20:07
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Önmagában a has méretéből nem lehet semmilyen következtetést levonni. Ez testalkat, test magasság, baba fekvése, magzatvíz mennyisége stb. is, nincs összefüggésben a baba nagyságával. (Nem igaz sem a nagy has=nagy baba illetve kis has egyenlő kis baba megállapítás sem)
2012. jan. 28. 20:15
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Szia. Igaz amit az első hozzászóló írt. Nincs sok jelentősége, hogy mekkora. Nekem most 26 hetesen 101 cm a has körfogatom, de pl húgom ennyivel vagyis 101 cm-vel ment szülni. :) Van ez így.
2012. jan. 28. 20:21
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
A világon semmit nem jelent, nekem tök átlag testalkathoz óriási pocim lett, 107-108 cm-es, a 24. (!!!!!) héten. Ismerősömnek a 32.-en lett ugyanennyi. Ez van, nem vagyunk egyformák, semmit nem tesz! :)
2012. jan. 28. 20:40
 4/9 anonim ***** válasza:
69%
Én 110 el mentem szülni mindháromszor :) 177 magas vagyok szóval viszonylag magasnak mondható mégis mindenki azt mondta milyen hatalmas a pocakom...a has méretéből tényleg nem lehet semmire következtetni első babám egy kilóval volt kisebb mint a 2. és a 3. és fekvésükben is másik voltak, mert az első fejvégű volt a 20.héttől, a másik kettő pedig faros illetve haránt a 38.hétig.
2012. jan. 28. 21:22
 5/9 anonim ***** válasza:
69%

100 felett volt kicsivel nekem mindket gyerekkel szules elott.

Szoval mondhatnank, hogy nem volt nagy.

Viszont 60-as derekam van alapban, magas vagyok es vekony, igy kicsinek sem tunt. Nekem meg foleg nem volt kicsi.

Egyik gyermekem 4 kilo alatt volt picivel, masik is 3 kg felett.

Szoval semmi jelentosege.

Masreszt nem is lehet mihez viszonyitani. Baratnom peldaul elegge husis, kb akkora lehet a merete derektajon, amekkoraval en szulni mentem. Akkor neki nagy pocakja lenne mar teherbe eseskor is, ha csak a pocakkorfogatot irjuk le?

Szoval ezen egyaltalan ne izgasd magad, az a lenyeg, hogy te elbird azt a pocakot, ne foglalkozz semmi massal. :)

2012. jan. 28. 23:28
 6/9 anonim ***** válasza:
69%

Nekem 95 volt mikor mentem szulni, 3150g volt a kislanyom. Most a 36 hetben jarok es 91 cm most, a masodik kislanyommal.

Szerintem is mindenkinek az alkatatol fugg es, hogy hogy helyezkedik el a baba.En is magas vagyok, 177 cm es most 66 kg. Jo babavarast es konnyu szulest neked.

2012. jan. 29. 07:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem ez teljesen alkat/alak függő! Nekem 32hetesen 92cm! Ráadásul teljesen felesleges összehasonlítani máséval, hiszen mindenki más! Jó babavárást!

2012. jan. 29. 10:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 170 magas vagyok. 88 volt a derekam terhesség előtt és most 33 hetesen 103 cm. Az én pocakom is elég kicsi mások szerint. De a baba meg jó sujban van, az uh -k alapján.
2012. jan. 29. 10:59
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a válszt.
2012. jan. 29. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!