Előző császármetszés utáni terhességben fájhat a műtét? Amikor növekszik a méh és a has?
Valami tapasztalata...senkinek sincs ezzel kapcsolatban?
Azért köszi a választ.
Szerencsére eddig még nem a méhem fáj,hanem az izmok,hashártya.
Mondtam már a dokinak aztmondta sajnos ezzel nem tud mit kezdeni.
Nekem az első terhességemnél volt ugyanaz a bajom mint az utsó válaszolónak.
12, héten fájt,h alig bírtam lábra állni,de nekem nem volt hasi műtétem.
Ha a Magnéziumra elmúlt ,akkor az nem a heg volt.
Külömben is azután még nagyobbat nőtt a has.
22:39-es!
Én érzem h mikor fáj a méhem,mikor a petefészkem ,mikor a hasizmom.
Ha megfeszítem a hasizmomat ahol edzés után izomlázam van akkor abból érzem h az az izom.
Volt vetélésem,meg szűlési fájdalmam és ebből tudom h milyen a méhfájdalom.Na meg a menstruációból.EGYSZERŰ.
Ezzel a Misgav Ladach féle császármetszéssel műtöttek?
Mindakétszer?
Mekkora heget ejtettek a hasadon?
Miért kellett a másodikat is császárral szűlnöd?
22:39-es.
Úgy tudom, hogy a császárok nagy része már ilyen technikával készül, de passz, nem tudom, az enyém milyen császár volt. Vízszintes a vágás, ennyi biztos:D
Másodszor nem tágultam, elsőre meg koraszülés a vérnyomásom miatt. A doki szinte biztosra vette, hogy császár lesz, mivel már a 36. héten úgy lógott a hasam, mint aki minden percben szülni akar. Mivel gyenge volt a hasfalam, a baba feje nem tudott beilleszkedni, így a fájások is gyengék voltak, aminek következtében nem tágultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!