Nekem csak a harmadik valós, kislány lesz (legalábbis 3 UH-n annak látszott, és mindhárom alkalommal rendesen széttette a lábát :D), az első 2 pedig fiút mondott. :)
2012. jan. 28. 20:13
4/11 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy mindegyik ilyen kalkulátor egy játék, és vagy be jön vagy nem. A lányom egyszer végig számolta az egész családot, nem emlékszem már pontosan, hogy kire volt igaz és kire nem. A találati pontosság úgy kb. 50 % volt. Igazából ha a hasadra ütsz csak akkor is van 50 % esélyed, hogy eltaláld,
2012. jan. 28. 20:38
5/11 anonim válasza:
Persze nyilván erre nem kell sokat adni, de nekem az utolsó naptár adta csak a valósat.
Lányt ír, lány is lett.
Ha ebben a hónapba sikerült a baba, akkor fiú lesz, remélem így is lesz és sikerült is. :-)
2012. jan. 28. 20:41
6/11 anonim válasza:
már van egy kislányom.az 1. és 3. kalkulátor alapján lánynak is kell lennie (a 2.-nál nem tudtam kiszámolni)
a mostani babámra (15 hetes vagyok) mind 3 kalkulátor fiút ír.
na majd meglátjuk! :)
2012. jan. 28. 21:00
7/11 anonim válasza:
az első tévedett mindkét gyerkőcnél.A másodiknál csak a pocaklakót tudtam kiszámolni,és bejött amit írt.A harmadiknál mindkét babó nemét jól írta
2012. jan. 28. 21:24
8/11 anonim válasza:
Nekem csak az első mondott igazat, a többi nem....
2012. jan. 28. 22:43
9/11 anonim válasza:
Nekem mind a három lányt ír, még nem tudom a nemét , csak 11 hetes vagyok, de az egész család lányra tippel. Mennyire lehet ezeknek hinni? ha mind ugyanazt mondja lehet hogy tényleg van benne valami?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!